SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkmetre İhalesi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

7 cadde ile bazı bölgelerde parkmetre uygulamasının yapım karşılığı kiraya verilmesine ilişkin ihale gerçekleştirildi ve Malatyaspor Kulübü'ne destek sağlamak amacıyla kurulan Malatya Sport Ltd. Şti'nin en uygun teklifi verdiği bildirildi.

İHALE MALATYASPOR'A..
İhaleye ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan şu bülten yayınlandı:

"Malatya Belediyesi tarafından 26 Şubat Salı günü; Atatürk, Fuzuli, İnönü, Milli Egemenlik, Turgut Temelli, Sivas, Hastane Caddeleri ile Ferhadiye Mahallesi, Atmalı Sokak (Vilayet – Ziraat Bankası Arası) ve Eski Şire Pazarı Civarının yer aldığı bölgelerde parkmetre uygulamasının yapım karşılığı kiraya verilebilmesi işi ihale edildi.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; 26 Şubat Salı günü saat 15.00’de, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35’nci Maddesinin (a) fıkrasına göre kapalı teklif usulü ile yapılan ihaleye yasal süresi içerisinde 4 firmanın ihaleye katılmak üzere yeterli görüldüğü, ancak ihaleye sadece 2 firmanın teklif vererek katıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada ihaleye M. Sport LTD. ŞTİ. ile Malatyaspor Sportif A.Ş’nin katıldıkları, bunlardan Malatyaspor Sportif A.Ş.’nın dış dosyasında bulunması gereken evrakların eksik olması nedeniyle teklif zarfının açılmadan iade edileceği belirtilerek, sadece tüm evrakları tamam olan M. Sport LTD. ŞTİ’nin teklifinin açıldığı ve sözkonusu firmanın ihaleye 985.000 YTL teklif verdiği bildirildi.

İhale, ita amirinin onayından sonra geçerlilik kazanacak."

Bu arada ihale için Bingöl'den gelen bir grubun da talipli olduğu, ancak daha sonra ihaleye girmediği öğrenildi.

KAVUK'UN DEĞERLENDİRMESİ..
Öte yandan Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Parkmetre ihalesinin yapılması ve ihalenin Malatyaspor’a gelir getirmek amacıyla kurulan şirkette kalması hususunda bir açıklama yaptı. Kavuk “Malatyaspor’a düzenli gelir getirecek ve kulübümüzü sağlam temeller üzerine oturtacak sistemin ilk adımını atmak bize nasip oldu” dedi.

Kavuk şöyle konuştu:

“Malatyaspor’da göreve geldiğimiz ilk gün, neticelere göre hareket etmeyeceğimizi, kulübü sağlam bir sisteme oturtmak için hareket edeceğimizi ilan etmiştik. Dönem içerisinde ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım bu görüşü tekrarladı. Bu bağlamda parkmetre uygulamasının Malatyaspor’a gelir getirmek amacıyla kurulan şirkete verilmesini sevindirici buluyoruz. Parkmetre geliri, Malatyaspor’un kurumsal geleceği açısından büyük rol oynayacak”.

Kavuk, Malatyaspor’a antrenman sahası ve sosyal tesis yapılması amacıyla, Malatya Valiliğinin girişimleri sonucu İl Özel İdaresi vasıtasıyla Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına proje sunulduğunu duyurdu. Kavuk, projeden kısa sürede sonuç alınmasını ve Malatyaspor’un yeni tesislere kavuşmasını beklediklerini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız