SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkmetrecilere Kıyak mı?

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:07
Parkmetrecilere Kıyak mı?
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi'nin ihalesini iki ay önce yaptığı ve Mart başında da uygulamaya başlayan parkmetrenin uygulama alanları, bazı cadde ve sokaklarda çift yönlü parka izin verilerek genişletildi.
 
Yeni bir ihale olmadan, yeni alanların parkmetre uygulamasına açılmasına anlam verilemezken, belediyenin bu konuya ilişkin açıklaması şöyle:
 
"1 Mart 2012 tarihinde başlayan parkmetre uygulaması bazı cadde ve  sokaklarda tek ve çift yönlü olarak değiştirildi. 
 
Malatya Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Tek yönlü parkmetre uygulaması yapılan, Ferhadiye Sokak, Barbaros Sokak, Sinema Caddesi, Şire Pazarı Sokak, Şire Pazarı 1. Sokak, Ömer Efendi Sokak, Leblebici Sokak ile Turfanda Sokağın fiziki yapısının çift yönlü olarak parkmetre yapılmasına uygun genişlikte olması ve yapılacak bu uygulama ile çift sıra parkları engelleyerek trafik sıkışıklığı en aza indireceğinden bu cadde ve sokaklarda çift yönlü parkmetre uygulaması yapılacaktır. 
 
Ayrıca Aslantepe caddesi ile İ. Ahmet Sarıoğlu sokak’ta ise tek yönlü olarak parkmetre uygulamasına geçildi. 
 
Öte yandan Niyazi Mısri Caddesinde düzenlenecek kaldırım ve yol çalışmaları nedeniyle parkmetre uygulaması ertelenirken, tek yöne düşürülen Halep Caddesinde ise parkmetre uygulaması iptal edildi. 
 
Söz konusu düzenleme 21 Nisan 2012 tarihinde başlayacaktır. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız