SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkmetreye Ara!

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi, parkometre ihalesini alan ilgili firmayla  yaptığı sözleşmeyi terk taraflı feshetti. Yaklaşık bir yıl önce 4.5 milyon TL’ye ihale edilen  ihale sonrasında 50’nin üzerinde cadde ve sokakta parkometre uygulaması başlamıştı.
 
Malatya Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, firmanın belediyeye verdiği taahhütlerini yerine getirmediği için sözleşmenin tek taraflı fesh edildiği bildirdi.
 
Firmanın bugüne kadar Malatya Belediyesi’ne ne kadar ödem yaptığı hakkında rakamsal açıklama yapılmazken, ilgili firmanın yatırdığı teminatına el konulduğu ve sözleşmenin fesh edildiği  vurgulandı.
 
Edinilen bilgiye göre   firmanın özellikle parasal açıdan tahhütlerini  yerine getirememesinin   son bir yıl içerisinde yürütülen alt yapı ve kaldırım çalışmaları yüzünden parkmetre uygulanan cadde ve sokaklarda araçların arzulanan oranda park edememesinin etkili olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız