SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkta Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:31
Parkta Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar Kurban Bayramı sevincini bayramlaşarak paylaştı. 

Belediye Parkında Kaymakamlık ve Belediye tarafından organize edilen bayramlaşmaya katılanlar Kaymakam Ali Türk ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafından karşılanarak tebrikler kabul edildi.

Bayramlaşmada konuşan Kaymakam Ali Türk, Kurban Bayramını hep birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti. Türk, “Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Bu duygularla bayram günlerini en iyi şekilde değerlendireceğine inancım tamdır. Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ederken, sevincin hüzne dönüşmemesi için bayram sevincini paylaşma adına yollara düşen halkımızın trafikte dikkatli olup kurallara uymalarını, dikkatsiz ve tedbirsiz davranmamalarını istirham ediyorum” dedi.

İnsanlar arasındaki kardeşliğin, tebrik ve tekbirlerle yeniden ihya edildiği bayram günlerinde, muhabbetle kucaklaşıldığını kaydeden Belediye Başkan Dr. Süleyman Eser de, "Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Kurban ibadeti bizi, Hz. İbrahim Aleyhisselam'ın itaatine, Hz. İsmail Aleyhisselam'ın teslimiyetine yönlendirerek hayatın sıkıntı ve imtihanlarına karşı Rabbimize kurban olma ve O'na dost olarak sıkıntılarımıza çözüm bulma yollarını gösterir" ifadelerini kullandı.

Bayramlaşmaya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Rauf Özgenç, İlçe Emniyet Müdürü Halil Ejder Çelikkaya, resmi kurum yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız