SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkta Cinayet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Sümer Park'ta daha önceden aralarında husumet bulunan M.Ö. (26) tartıştığı ablasının eşi İbrahim Büker'e (25) tabancayla ateş ederek yaraladı.

Ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan İbrahim Büker yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sırasında 23 yaşındaki T.B., 30 yaşındaki K.I. ve 18 yaşındaki E.K.’nin de katil zanlısı M.Ö.’nün yanında bulundukları belirtilirken, polis raporunda cinayet şu bilgilerle yeraldı:

"24/08/2008 günü saat: 20.45 sıralarında yukarıda belirtilen adreste aralarında çıkan kavga neticesinde M.Ö.isimli şüpheli tarafından kurusıkıdan bozma bilye atar tabanca ile yaralanan müşteki İ.B., hayati tehlike kaydı ile sevk edildiği T.Ö.T.M.’de tedavisi devam etmekti iken 25.08.2008 günü saat: 05.45 sıralarında EKS olmuş, olayda adı geçen şüphelilerden T.B., K.I. ve M.Ö. olay yerinde yakalanmış, M.Ö.’nün olayda kullandığı kurusıkıdan bozma bilye atar tabancayı alarak olay yerinden kaçan E.K. isimli şüpheli de görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu tabanca ile birlikte yakalanmış, gözaltına alınan şüphelilerden E.K.çıkarılmış olduğu adli mercilerce serbest kalmış, şüpheli M.Ö. ise tutuklanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız