SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkta Silahlı Düello!. 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-10-16 05:53:49
Parkta Silahlı Düello!. 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da silahlı iki kişi arasında meydana gelen kavgada, şahıslar birbirlerini vurarak yaraladı.

Olay İnönü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Abdullah Gül Parkı'nda (Sümerpark) gece yarısından sonra meydana geldi. İddiaya göre, park  içerisinde N.D. (34) ile E.G. (33) arasında henüz bilenmeyen bir sebepten ötürü yaşanan silahlı kavgada şahısların karşılıklı olarak bir birlerine pompalı tüfekle ateş açması sonucunda her iki şahısta bacaklarına isabet eden saçmalar neticesinde yaralandı.

Yaralı şahıslar ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • abuzer (5 yıl önce)
    yalan yanlış haber yazıyorsunuz, düello diye yazmışsınız, adli makamlara şikayet edeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTİ (5 yıl önce)
    korkar olduk akşamları carşıda gezmeye valibey artık bir el atın malatyada yürüyemez hale geldik bütün her yerde silahlı vatandaşlar kol geziyor ailemizi carşıya cıkartamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (5 yıl önce)
    malatyanın en kötü ve sıkıntı parkı sümer park acilen bu park kapatılıp yeniden restore edilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (5 yıl önce)
    Boşuna Malatya teksas olmuş demiyoruz.Baksanıza adamlar diello ediyorlar,birbirlerini vuruyorlar..Bunların önlemleri alınmaz ise,yarın öbür gün birbirleriyle çatışan kovboy çeteleri oluşur,yarınlarımız gasp edilir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (5 yıl önce)
    Yeni sistemin yeni Türkiyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (5 yıl önce)
    Harbi teksas gibi oldu artık kovboylar gibi karşılıklı düello yapılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Hertarafa park yapmak güzel ama bu parkların güvenlikleride sağlanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • muhasebeci (5 yıl önce)
    Zaten bu parkta yapıldığı günden beri olaylar bitmiyor. Şehrin tam merkezinde ama nedense tüm pislikler burada. Yazık oluyor güzelim memleketime...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Henüz bilinmeyen bir nedenle nasıl oluyor da; hem pompalı tüfekle hem de parkta...Ancak pes denir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalee (5 yıl önce)
    Malatya huzur kenti diyen siyasileri geceleri tek başlarına tedbili kıyafet parklara ve bazı semtlere davet ediyorum ...
    0
    0
    Yanıtla