SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parlak'a Malatya'dan Destek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, korumalarıyla makam odasına giren İsrail Büyükelçisini ve Konsolosunu odasından kovan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın bu hareketinin sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.

Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, oda binasında düzenlendiği basın toplantısında İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak'ın İsrail Büyükelçisini odasından kovmasının onur ve gurur verici bir hareket olduğunu söyleyerek, "Hemşehrimiz Parlak'ın bu hareketinden dolayı tebrik ediyoruz ve sonuna kadar rektörümüzün yanındayız" dedi.

Bu arada, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir takım tedbir çalışmalarında bulunduklarını da anlatan Köse, bayram tatili boyunca her gün 5 nöbetçi eczanenin açık kalacağını belirtti. Köse, her ihtimale karşı yedek nöbetçi eczaneleri de belirlediklerini ve olağanüstü bir durum olması halinde bu nöbetçi eczanelerinde açılarak hizmet vereceğini ifade etti. Vatandaşların sürekli ilaç kullanan yakınlarının ilaçlarını bayram öncesinde almalarını isteyen Köse, ecza depolarının da tedbirlerini aldığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız