SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Parlarsa Kim Zarar Görür?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:06:25
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Fikir Adamları derneğini ziyaret etti.
 
Milletvekili Mustafa Şahin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ” Kanaat önderlerimizin bu çatı altında hizmet vermeleri onur verici bir şey. Aranızda bulunmaktan onu duyuyorum. Fikir adamlarımızın bu gibi mekanları, çay ocakları Malatyamızın bugünkü tablosunu oluşturan mekanlar. Ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duymaktayım. Bilgi ve birikimlerinizi aktararak karşılaşmış olduğunuz insanların yetişmesinde, birtakım eksikliklerinin giderilmesine ilimizin sosyal kültürel manada yapılanmasında ciddi katkılar sağlıyorsunuz. Bu anlamda sizin gibi değerli ağabeylerimizin bir araya gelerek bu gibi ortamlar oluşturması son derece sevindirici” ifadelerini kullandı. 
 
Şahin, Milli Eğitimde yapılması planlanan yeniliklerle ilgili yaptığı değerlendirmede ise; 
 
"Muhalefet partileri şu ana kadar birleşmiş bir muhalefet oluşturdular.4+4+4 ün bu ülkede neye zararı var diye sorsanız tek kelime konuşamıyorlar. Milli eğitim komisyonunda 12 saat kesintisiz kitap okumak, eğitimle alakalı olmayan konulardan bahsetmek vatandaşın istediği değildir.
 
Kız çocuklarımızın okumasından yana tavır aldık. Herkesin mutlaka bu konuda belli bir düzeye gelmesi gerekiyor. Çocuklarımızın okuması için topyekun gayret gösteriyoruz. Onların derdi ne. Siz bu eğitim sistemini getirirseniz İmam hatipler yine parlayacak diyorlar. Parlarsa kim zarar görür. Bu ülkedeki ateistler, marksistler. Din ve devlet düşmanları. Millet düşmanları zarar görecek.
 
Bir zamanlar PKK ya dahi destek verdiği söylenen sözde öğrencilere burs veren bir dernek vardı. Yaptıkları çalışmalarda imam hatip mezunlarındaki suç oranının çok düşük olduğunu görüyorlardı ama onlar istiyorlar ki bu insanlar geleceğimiz olan çocuklarımız ya ateist olsun, ya Marksist olsun, ya uyuşturucu müptelası olsun. Vatanına milletini yarar sağlayacak ne varsa bunlardan geri dursun.
 
Bizim amacımız ise dinine, devletine, milletine, vatanına bağlı nesiller yetiştirmek." ifadelerini kullandı. 
 
4+4+4 eğitim sistemini desteklediklerini söyleyen Malatya Aktif Fikir Adamları Derneği Başkanı Hacı Bayram Yılmaz ise ” Memleket kendi içerisinde yıkılıyormuş gibi, memlekete ayrı bir düzen geliyormuş gibi felaket tellallığı yapanları bu millet çok iyi biliyor. Onlar asla başarılı olamayacaklar " diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız