SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parmaklıkta Asılı Kaldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:55
Parmaklıkta Asılı Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Futbol oynamak için girdikleri Fırat İlk Okulu’nun bahçe kapısının kapalı olması nedeniyle demir parmaklıkları aşarak çıkmak isteyen çocuklardan 13 yaşındaki Gökdeniz Karakuş, sivri demirin sağ bacağına saplanması parmaklıkların üzerinde asılı kaldı ve AFAD ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

 Olay, saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Oyundan sonra okul bahçesinden çıkmak isteyen çocuklardan Karakuş, parmaklığı aşarken sağ bacak baldır kısmına demir çubuğun saplanması sonucu parmaklığın tepesinde asılı kaldı. Olayı gören vatandaşlar, çocuğun yardımına koşup bir yandan sakinleştirirken, diğer yandan hareket etmemesini sağlayıp, ilk yardım makamlarını aradılar. Kısa süre sonra 112 Acil ve AFAD Kurtarma ekipleri olay yerine geldi. AFAD ekipleri, korkuluk demirini bağlantı yerinden keserek, çocuğu kurtardılar. Aşağıya indirilen Gökdeniz Karakuş’a, 112 ekibi tarafından yapılan müdahale sırasında demir çubuğun bacağından çıkarıldığı ve daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız