SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parola 3 Puan

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:24
Parola 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grupta mücadele eden 44 Malatyaspor, ligin 12’nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Yolspor’u konuk edecek. 44 Malatyaspor, Pazar günü saat 13.30’da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

Bölgesel Amatör Ligi heyecanı 12’nci hafta heyecanı ile devam ediyor. 2.Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ temsilcisi Elazığ Yolspor’u konuk edecek. Teknik direktör İsmail Tekin’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Cihangir Serkan Meriç, henüz puan yüzü görmedi. Ligde son üç haftada istediği sonuçları alamayan sarı kırmızılılar, Elazığ Yolspor karşısında çıkış arayacak. Yarın saat 13.30’da Yeşiltepe 1 nolu sahada başlayacak olan zorlu doksan dakikayı, Bingöl bölgesinden Yusuf Aydın, Zuhat Kaya ve Zahit Yanılmaz üçlüsü yönetecek.

Bölgesel Amatör Liginin 12’nci haftasında iç sahada 5 resmi müsabakaya çıkan 44 Malatyaspor, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İç sahada 8 puan toplamayı başaran sarı kırmızılar, son üç haftada ligde henüz puan yüzü görmedi. İç sahada 5 resmi müsabakada rakip kaleye 6 gol bırakan sarı kırmızılılar, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. 44 Malatyaspor’da hafta içi kadro dışı kalan kaptan Cuma Nasır, defans oyuncusu Ali Şimşek ve kaleci Önder Biçer, bu zorlu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Cihangir Serkan Meriç’in bu zorlu müsabakada en büyük kozu ligde 3 golü bulunan Yusuf Kaygusuz ve Zafer Sağdıç olacak.

Ligde alt sıra mücadele veren Elazığ Yolspor, ligin 12’nci haftasında 44 Malatyaspor’a konuk olacak. Dış sahada 5 resmi müsabakaya çıkan bordo beyazlıların, henüz galibiyeti bulunmuyor. Dış sahada 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan bordo beyazlılar, sadece 1 puan topladı. Dış sahada bir beraberliği de Şehit Kamil Bld. Spor karşısında alan Elazığ Yolspor, ilk galibiyeti ile tanışmak istiyor. Teknik direktör Ender Çınar’ın zorlu karşılaşmada en büyük kozu ise ligde 4 golü bulunan Kenan Ağgül olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız