SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parti Aracının Altında Patlama!

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı'na ait 34 PH 286 plakalı parti aracına sabaha karşı patlayıcı konulduğu belirtildi. Meydana gelen patlamada araç ve çevresinde herhangi bir hasar oluşmadığı ifade edildi.

MHP İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI..
MHP İl Başkanı Ömer Ekici, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sabah saat 05.30 sularında Belediye Kapalı Otopark yanında park halindeki parti otobüsüne ses bombası atıldı. Saldırıda herhangi bir can ve mal kaybı yoktur" dedi.

Bu tür hadiselerin son zamanlarda MHP'nin yükselişini engellemek ve ülkenin kaos ortamına sürüklenmesi amacıyla yapıldığını ileri süren Ekici, bazı güçlerin ülkücü gençleri sokağa dökmek istediklerini söyledi.

Ekici, saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığını bilmediklerini ve polisin başlattığı soruşturmanın devam ettiğini aktardı.

SES BOMBASI DEĞİL..
Sabaha karşı parti aracının altında meydana gelen patlamanın ardından, polis uzmanları tarafından yapılan araştırmada, patlayıcının iddia edildiği gibi, daha önce Valilik ve Asayiş Şube binasında patlayan ses bombalarına benzer yapıda ve özellikte olmadığı saptandı.

Uzmanlar, patlamanın, birkaç maytap barutunun, yarım kiloluk bir zeytinyağı tenekesine yerleştirilip ateşlenmesiyle meydana geldiğini belirlerken, polis araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız