SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Parti Ayrımı Gözetmiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:27
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İbrahim İşleyen ve beraberindeki heyet, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. 

BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen, Malatya’nın hayrına olan işlerin her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, “Biz her zaman yanınızdayız. Doğru olduktan sonra sürekli yanınızdayız. Parti ayrımı gözetmiyoruz. Gerek Başbakanımız olsun gerekse Cumhurbaşkanımız olsun bunlar ülkeyi temsil ederler, belediye başkanlarımız belediyemizi ve dolayısı ile Malatya'mızı ve bizleri temsil ediyor. Bu anlamda özverili çalışmalarınızı bizlerde takip edeceğiz” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinden BBP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Şefik Candemir de, Başkan Gürkan’ın istişareye büyük önem vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstişareye dayalı hizmet vereceğinizi söylüyorsunuz. Bunu geçmiş dönemde gördük, bundan sonra daha yoğun istişareye dayalı çalışma yapma ile yükümlüsünüz. Çünkü alanınız büyüdü, sorumluluğunuz arttı. Bu çerçevede bizim Malatya için gözlemlerimiz sonucunda bazı projelerimiz vardı. Battalgazi bölgesini ilgilendiren projelerimizi hazırladık ve size sunmak için geldik” diyerek, Başkan Gürkan’ın yeni dönemde hayata geçirmek istediği 200 dönüm Yeşil Kuşak projesini desteklediklerini kaydetti. Candemir, Battalgazi ilçesinde geçtiğimiz günlerde Karakaya barajında boğulan 4 çocuğa üzüldüklerini belirterek, bu tür boğulmaların önüne geçmek için halk plajlarının hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, belediye başkanı olarak doğru işleri yapmakla mükellef olduklarını belirterek, her zaman istişareye açık olduklarını söyledi. Başkan Gürkan, “Büyük Birlik Partisi olsun, diğer partilerimiz olsun, sivil toplum örgütlerimiz olsun, kanaat önderlerimiz olsun, dernekler ve vakıflarımız olsun, bunlardan gelecek düşünce, öneri ve fikir, bizim için belirleyici yol haritasıdır. Biz burada ki yaptığımız ve yapacağımız işleri hep istişare neticesin de belirleyeceğiz. Bugün burada bu istişarenin bir kısmını gerçekleştirmiş oluyoruz. Bizim başarılı olmamız için yönetişim içerisinde olmamız gerekmektedir. Bizim yönetim şeklimizde şehri, şehrin değerleri ile yöneteceğiz. Biz şehrimizin erdemli ve faziletli olmasını istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız