SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Parti Değil, Hükümet Programı'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı'nın her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günü uygulamasına devam edildi.

AKP İl Teşkilatı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen halk gününde Malatya Milletvekili İhsan Koca vatandaşların sorunlarını dinledi.

Halk günü öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Koca, "Bakanlarımızın gelişleriyle birlikte Malatya'mız problemlerinin çözümüne adım adım yaklaşıyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımızın ziyaretleriyle ilimiz hak ettiği hizmetleri daha hızlı şekilde alacaktır" dedi.

Koca, yaptığı açıklamada, "Malatya'mız şehir anlamında birlik beraberlik, kardeşlik ve barış anlamında diğer şehirlerimize örnek olacak bir konumdadır. Toplumun tüm kesimleri Malatya'da bir arada yaşama başarısını göstermektedir. Gerek, köken itibariyle gerek mezhep farklılığı, din ve ırk farklılığı olan hemşerilerimiz var. Bildiğiniz gibi Malatya'mızda az da olsa Ermeni ve Hıristiyan vatandaşlarımızda bulunuyor. Artık bir arada olduğumuz Kürt ve Türk vatandaşlarımız var. Malatya'mızın huzur ve barışının devam etmesini istiyoruz. Devlet Bakanımız Egemen Bağış'ta bu anlamda Malatya'da bir vakfımızın tertip ettiği aşure etkinliğine katılarak, hükümetin politikalarından bahsettiler. Elbette hükümetin icraatlarının vatandaşlar tarafından bilinmesi için anlatılması gerekiyor. Sayın Bakanımız da bu icraatları anlatmıştır. Sayın Bakanımız orada parti politikalarını değil, hükümet politikalarını anlatmıştır. Hükümette, Türkiye Cumhuriyetinin, bu ülkenin hükümetidir. Elbette icraatları her ortamda anlatılmalıdır" diye konuştu.

Erken seçim konusunda sorulan soruya Koca, "AK Parti her an seçime hazır şekilde tüm teşkilat çalışmalarını kurulduğu günden bugüne devam ettirmektedir. Kurumsal yapısını gerçekten güçlü bir şekilde oluşturmuş bir partidir. Gerek teşkilat başkanlıkları gerekse seçim işleri başkanlıkları bütün yıl boyunca çalışmalarını aktif bir şekilde devam ettirmektedir. Diğer partiler bu tür çalışmaları seçimden seçime yaptıkları için bizim partimizde yapılan çalışmaları da seçim çalışmaları olarak algılamışlardır. Bu AK Parti'nin olağan teşkilat çalışmalarındandır. AK Parti seçime hazır olun diye bir talimat göndermiş değildir. Ama seçmenlerimizle diyalogumuzu kesmedik, seçimden seçime değil 365 gün teşkilatlarımızla bir arada olan bir partiyiz. Bizim seçime hazırlığımız her an vardır. Ama bu ülkede vatandaşlarımız AK Parti'ye süresinin sonuna kadar yetki vermişlerdir. Biz de seçim süresinin sonuna kadar bu yetkimizi kullanacağız. Bırakıp, kaçma düşüncesi içerisinde değildir, 17 Temmuz 2011 tarihine kadar AK Parti
görevinin başındadır" cevabını verdi.

Koca, Malatya'da problemlerin çözüldüğünü kaydederek, "2002'den sonra yaşananları gerçekten elimizi vicdanımıza koyarak, değerlendirdiğimiz de Malatya'nın problemlerinin bir bir çözüldüğünü inkar etmek mümkün değildir. Belki muhalefet adına görmezden gelebilirler ama hemşerilerimiz bire bir bunları yaşayarak, görüyorlar. Bunun sonucunda da seçimlerde AK Parti'ye destek vererek, ispat etmiş oluyorlar" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız