SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Parti İçin Siyaset Yapın'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Genişletilmiş divan toplantısı Öğretmenevi'nde yapıldı. Toplantıya Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, ilçe ve belde belediye başkanları, parti teşkilat yöneticileri, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleri, kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Mustafa Şahin, "Muhalefet ne yapıyordu, 'Ordu göreve' diyorlardı. Kim için göreve geleceklerdi. Sınırlarda bir tehlike mi vardı? Değil. Ne vardı? Çünkü halkın bütün dertleriyle hemhal olmuş, halkın bütün değerleriyle örtüşen bir anlayışa sahip, iktidar hizmet başındaydı. Tabi sandıkta yenemeyince o güçleri devreye koydular. Akabinde olmadı, yargıyı devreye soktular. O da olmadı, hep beraber savaşalım dediler. Neyle, referandumla? O da olmadı. Halkımız açısında da hep birlikte büyük bir başarıya imza attık. Teşkilatımızın bütün kademelerinde görev alan bütün arkadaşlarımızın sınırsız ve katıksız bir emekleri vardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2011 yılındaki seçimlere birlik ve beraberlik içinde gireceğiz. Bürokratik cumhuriyet'ten demokratik cumhuriyete geçene kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Referandumun sonucu muhalefet partilerini olumsuz olarak etkiliyor. CHP ve MHP'ni tabanı tavanlarını sıkıştırıyor. MHP'de CHP'de şuanda çadırtıyor. Deniz Baykal, 12 Eylül'de evet çıkarsa Türkiye bölünür' demişti. Şuanda CHP kendi içinde çadırdamaya başladı. Siyaset tek düze yapılmaz. Siyaset milletin sorunlarına çözüm üretme merkezidir. Milletin ne sıkıntısı vardır, bunu iyi analiz etmek lazım. Milletin sıkıntıları doğrultusunda sıkıntıları çözmek yerine,
yüzde 2'yi oluşturan bir elit tabaka için strateji belirleyen siyasi partilerin kabul görmediği artık çok açık. Milletin değerleri ile alay eden partiler hep kaybetmiştir. Cumhuriyet kurulduğu günden bu güne milletin değerleri ile kavga etmeyen 3 siyasi lider hep anılmakta. Rahmetli Adnan Menderes, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu liderler milletin sıkıntılarının nabzını tuttular ve siyasi politikalarını ona göre ürettiler" dedi.

Yapılan referandumun AKP'nin iktidara gelmesinden daha önemli olduğunu belirten Öz, "Hizmetlerin devamı için anayasa değişikliği şarttı" dedi. Öz, 2011 yılındaki genel seçimi de vurgulayarak, "Hiç bir milletvekiline ve hiç bir milletvekili adayına endeksli siyaset yapmayın. Partiniz için siyaset yapın. Seçim süreci yaklaşıyor. Kimseye endeksli siyaset yapmayın" diye konuştu. Öz, "Ben, 'Allah'ım benden daha iyi hizmet edecek birisi olursa, milletvekilliğini bana nasip etme" şeklinde dua da ettiğini kaydetti.

Toplantı yapılan açılış konuşmalarının ardından basına kapalı devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız