SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parti İl Başkanlarıyla Toplantı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:03
Parti İl Başkanlarıyla Toplantı
A- A+ PAYLAŞ

Valilikte Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin olarak seçimlerde uyulması gereken esasların görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Vasip Şahin Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya bazı siyasi partilerin başkan ve yöneticileri katıldı.

İlk turu 10 Ağustos, ikinci turu ise 24 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin uyulması gereken esasların görüşüldüğü toplantıya  Vali Vasip Şahin’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Jandarma Komutanı J.Kur. Alb. Hasan Aksoy, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, Emniyet Müdür Yardımcısı Dursun Geçer, Güvenlik Şube Müdürü Kadir Gülen, AKP İl Başkanı  Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, HDP İl Başkanı Mehmet Kılınç, İP İl Başkanı Arif Doğan, BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen, DP Temsilcisi Hasan Sarıgül, DSP İl Başkanı Haydar Levent, SP İl Başkanı M. Kaya Asiltürk, MP İl Başkanı Sait Korkut katıldı.           

Yapılan toplantıya ilişkin olarak Valilik tarafından yapılan açıklamada toplantı sonunda alınan kararlara ilişkin şu açıklamada bulunuldu:

“Seçime katılacak adaylar için şehrin cadde ve sokaklarına stant açılmamasına, gezici sesli yayın araçları ile seçim süreci boyunca 10.00-19.30 saatleri arasında sesli propaganda yapabilmesine, sadece Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adaylarının gelişinde konvoy yapılmasına, Parti İl ve İlçe binalarındaki süslemelerin cadde ve sokaklarda karşıdan karşıya yapılabilmesine, seçim bürolarında yola taşmamak kaydı ile kaldırımın genişliğine bağlı olarak ve yaya trafiği engellenmeyecek şekilde kaldırımların kullanılabilmesine, Parti Genel Başkanlarının ve Cumhurbaşkanı adaylarının katılacağı miting alanlarında ve geliş güzergahları ile miting alanı yakın çevresinde süslemeler yapılabilmesine ancak miting sonrasında aynı gün süslemelerin kaldırılmasına, Mahalle toplantılarında, toplantının yapılacağı alanın süslenebilmesine ve toplantı sonrasında aynı gün süslemelerin kaldırılmasına, Şehir merkezinde ve çevre yollarda mevcut adayları tanıtıcı afiş, poster ve pankartlardan mevzuata uygun olmayanlar ilgilisi veya destekleyici parti tarafından kaldırılmasına, kaldırılmayanların ise Belediye ekipleri tarafından kaldırılmasının sağlanmasına ortak olarak karar verildi.”

Açıklamada,  Vali Şahin’in, toplantı sonunda tüm katılımcılara teşekkür ederek, rahat ve huzurlu bir ortam içerisinde seçim sürecinin geçmesini temenni ederek partilere ve adaylara çalışmalarında başarılar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız