SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Parti Olarak Takipçiyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:10
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya teşkilatı yöneticileri, sivil ve demokratik kitle örgütleri gezisi kapsamında TSO, ESOB, ESKKK ile köy ve mahalle muhtarları derneklerini ziyaret etti. 
 
Ziyaretlerde, örgütlerin yanı sıra Malatya’nın gündemine ilişkin konular masaya yatırılarak görüş alış-verişlerinde bulunuldu. İl başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe başkanı A.Vahap Ayzabar ve yönetim kurullarından oluşan heyetin ilk durağı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) oldu. Terör sorunun çözümü için CHP tarafından başlatılan sürecin ülke ekonomisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan TSO başkanı Hasan Erkoç “Ülke çıkarları söz konusu olunca toplumun tüm kesimlerinin birlikte hareket etmesi, ekonomik gelişimin sağlanması başta olmak üzere bir çok konuda ülkenin gelişimi açısından çok önemli” diye konuştu. CHP il başkanı Kiraz’da, “İlimiz sanayisinin gelişimini sağlayan işadamlarının sorunları konusunda parti olarak takipçisiyiz. TSO Malatya’nın sanayisi ve ekonomisin gelişimine olumlu katkılar bağlayan önemli bir kuruluşumuz” diye konuştu. Basına kapalı bölümde ise, Çevre kirliliği ve mera alanlarının amacı dışında kullanılması başta olmak üzere, birçok konuda görüş alışverişinde bulunuldu. 
 
CHP heyetinin ikinci durağı ise ESOB oldu. Heyet, ESOB Başkanı yardımcısı Orhan Özbek ve birliğe bağlı oda başkanları tarafından karşılandı. 
 
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, " Malatya’nın problemleri açısından birlikte hareket edeceğimizi ifade etmiştik. Bundan dolayı ziyaretlerde bulunuyoruz. Son dönemde esnaf ve sanatkâr kesimi yaşanan ekonomik kriz ve açılan AVM’den dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Bu sıkıntılar 2. AVM’nin açılmasıyla daha da artacak. Biz parti olarak her zaman toplumumuzun temel taşları olan esnaf ve sanatkârlarımızın yanındayız” diye konuştu. 
 
ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek de, “Esnaf ve sanatkârın sorunlarını hem iktidar ve hem de muhalefet biliyor. Siyasilerden sorunlarımıza çözüm bekliyoruz”  diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız