SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Parti Prensiplerine Aykırı Düşse de..''

A- A+ PAYLAŞ

Tek Gıda-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Mecit Amaç, AKP Malatya İl Teşkilatı'na ziyarette bulunarak, TEKEL Malatya Fabrikası'nın üretimine devam edilmesi kararı için teşekkür etti.

Tek Gıda-İş Sendikası Malatya Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile İl Başkanı İhsan Koca, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Öznur Çalık'ı ziyaret eden Tek Gıda-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Mecit Amaç, teşekkür için geldiklerini söyledi.

TEKEL Malatya ve Adana Sigara fabrikalarının kapatılmaması konusunda yapılan girişimlerin hükümet tarafından kabul edilmesiyle fabrikanın kapatılmadığını kaydeden Amaç, "TEKEL Malatya Fabrikası'nda TEKEL Genel Müdürlüğü'nün istediği üretimin yapılabilmesi için modernizasyon çalışması gerekiyor. Bu yapılırsa, istenilen üretim gerçekleşir" dedi.

AKP MKYK Üyesi Öznur Çalık ise fabrikanın daha iyi şartlarda üretim yapması ve modern makineler getirilmesi konusunda da girişimlerinin süreceğini ifade ederek "TEKEL'in kapatılmaması Malatya'nın kazanımıdır" şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da "Fabrikanın özelleştirilmesi konusu gündeme gelince, sendika olarak ilk ziyareti partimize yapmıştınız. Daha sonra, demokratik kurullar ve yasal çerçevelerde eylemlerinizi yaptınız. Biz ise partimiz prensiplerine aykırı düşse de fabrikanın kapatılmaması için gerekli çalışmaları yapacağımızı belirttik. Malatya'dan Ankara'ya bu konuda giden heyette, il başkan yardımcımızı gönderdik. Yapılan girişimler sonucu, fabrikanın üretimine devam kararı çıktı. Bu herkesi memnun etti. Fabrikanın modern makinelerle donatılması açısından da üzerimize düşeni yapacağımızı belirtiyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız