SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partilerde Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:13
Partilerde Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nde bayramlaşma yapıldı.
 
CHP'DE..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı, bayramlaşma töreninde partililerle bir araya geldi. 
 
İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel meclisi Üyeleri, CHP Malatya İl ve Merkez İlçe yönetimi, İlçe ve belde belediye başkanları, MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, bazı sendikaların başkanları ile partililer katıldı.
 
Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, bayramların vatandaşlar için büyük önem taşıdığını kaydederek, “Bayramlar barışın egemen olduğu, küskünlüklerin giderildiği, paylaşmanın ve kucaklaşmanın olduğu günlerdir. Bu bayramı da, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde kutluyoruz. Tabi Malatya için barışa, kardeşliğe ihtiyaç var. Ülkemiz için birliğe, barışa, kardeşliğe ihtiyaç var. Yine hala ülkemizde demokrasi, özgürlük ve insan hakları noktasında çeşitli eksikleri hep birlikte yaşıyoruz. Yine gelir dağılımında ciddi bir uçurumun halen devam ettiği bir dönemden geçiyoruz. Yine tarım ve hayvancılığımızın bitirilme noktasına gelindiği dönemlerden geçiyoruz. Tabi bu sorunlarla, sıkıntılarla hep birlikte mücadele etmek durumundayız” dedi.
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Önümüzdeki dönemde umuyorum ki ve diliyorum ki, CHP bir iktidar bayramı yaşasın. Bunun için bize düşen görev el ele, kol kola vererek hem Malatya’nın gelişmesine destek olmak hem de Türkiye’nin kötü gidişine dur demektir. Bu yürüyüşümüzde hep beraber olacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.
 
İlçe, köy ve beldeleri geçerek yaptıkları çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgiler verdiklerini ifade eden Ağbaba, şunları söyledi: “Seçimlerin üzerinden bir yıl 2 ay geçti. Biz hesap verme uygulamasını başlattık. Demokrasinin gelişebilmesi için, diğer seçilmiş arkadaşlarında bu uygulamaya katılabilmesi için sizlere hesap vereceğiz. Bayramdan sonra il örgütümüzle beraber partililerimize bu hesabı vereceğiz. Bunun yanında ilçe, belde ve köyleri gezerek vatandaşlarımıza hesap veriyoruz.”
 
Milletvekili Ağbaba, konuşmasında Malatyalıların ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını da kutladı.
 
MHP'DE..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 
 
Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saime Palancıoğlu, MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, BBP Malatya İl Başkanı Cengiz Sancaktar, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, ESKKK Başkanı Ali Evren, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Duran Şahin, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ile partililer katıldı.
 
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, vatandaşların Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, “İslam coğrafyası üzerinde dökülen kardeşkanının bu bayram vesilesiyle son bulmasını diliyorum. Ülkemizdeki tüm kardeşlerimizin huzur ve birlik içerisinde bayramı geçirmesini diliyorum. Bundan sonrada birliğimizi daim olmasını ve kardeşliğimizin de ebedi olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
BBP'DE..
Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi. 
 
Bayramlaşma töreninde gazetecilere bir açıklamada bulunan BBP Malatya İl Başkanı Cengiz Sancaktar, Malatyalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Sancaktar, vatandaşların bayramlarını kutlamaya kimsenin gölge düşüremeyeceğini kaydederek, “Dünyanın her yerinde her ne hikmetse Müslümanların ezildiklerine şahitlik ediyoruz. Kendini başka odaklara adamış kişiler, dini bayram tanımaksızın kan akıtmaya devam ediyor. Bunları da şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Her şeye rağmen İslamiyet ayakta durmaya devam edecek, bayramlara kimsenin gölge düşürmeye gücü yetmeyecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız