SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partilerde Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:31:06
Partilerde Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı dolayısıyla partiler de bayramlaşma törenleri düzenlediler.

AKP'NİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ..

Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine; AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Türkiye’de demokrasinin hakim olması için çalıştıklarını kaydetti.

Tüfenkçi, “Bizler sizlerle birlikte bir yol yürüyoruz. Türkiye’de demokrasinin, insan haklarının, özgürlüğün ve adaletin hakim olması için hep beraber bu yolda yürüyoruz. Sizlerin gayretleriyle Allah’a hamdolsun yürümeye de devam edeceğiz. İşte bu duygularla biz Ramazan’ı bitirdik. Bu duygularla bayrama eriştik. İnşallah bayramlar birlik, beraberlik ve dirliğimize, daha büyümemize, birbirimize daha da sevgi ve saygı duymamıza vesile olacaktır” diye konuştu.

CHP'LİLER KÖYDE..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz bayramın birinci günü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. 

CHP Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz sabah saatlerinde Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen resmi bayramlaşma töreninin ardından ilk olarak Dedekargın ve Tecirili Köylerini ziyaret ederek, köylülerle bayramlaştı.

Ağbaba, Sürür Köyü’nde çalışan kayısı işçileri ile bir süre sohbet etti. İşçiler, Şanlıurfa’dan kayısı toplamak için Malatya’ya geldiklerini, Malatya’dan ise fındık toplamak için Ordu’ya gideceklerini söyleyerek sıkıntılarını dile getirdiler. Ağbaba da işçilerin sıkıntılarını dinleyerek, bayramlarını kutladı.

Ağbaba ve Kiraz daha sonra Ağbaba’nın doğduğu köy olan Yazıhan’a bağlı Karaca Köyü’ne geçtiler. Karaca Köyü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplu bayramlaşmaya katılan Ağbaba ve Kiraz, bine yakın Karacalı’yla tek tek bayramlaştılar. 

Milletvekili ve İl Başkanı, Dilek Kasabasına bağlı Hilan Köyünü de ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladılar.

MHP'DE..

Malatya'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Kesin, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ile partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, “Malatya’nın bütün kanaat önderlerinin bulunduğu bir ortamda bayramlaşma törenimizi yaptık. Bu aslında Malatya adına bir şans. Bu aslında Türkiye genelinin şahit olması gereken bir durum. Türkiye’nin içinde bulunduğu şu sıkıntılı dönemlerde, birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. İnşallah bayramlarda olduğu gibi birlik ve beraberliğimiz devam eder” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatyalıların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, “Bayramları bayram gibi yaşamamız çok önemli. Şu anda dünyanın dört bir yanında ezilen Müslümanlar var. Ben bayramların Müslümanların birlik ve bütünlüğüne vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız