SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partilerde Bayramlaşma

A- A+ PAYLAŞ

Siyasi partilerde de Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma törenleri yapıldı, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AKP’NİN BAYRAMLAŞMASI..
AKP’nin bayramlaşma töreni Öğretmenevi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine AKP Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, İhsan Koca ve Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldılar.

İl Başkanı Ahmet Çakır, yaptığı konuşmada partililerin ve Malatyalıların bayramlarını kutladı. Çakır, doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde terör mücadelesi yapan askerlerin de bayramını kutladıklarını bildirdi.

Milletvekilleri de birer konuşma yaparak, partililerin bayramını kutladılar, ayrıca yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa açıklamalarda bulundular.

CHP’DE..
CHP’de bayramlaşma töreni bayramın ilk günü gerçekleştirildi. İl Başkanı Celal Berktaş’ın ev sahipliğinde parti binasında yapılan bayramlaşma törenine Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, eski milletvekili Muharrem Kılıç ile partililer ve vatandaşlar katıldılar.

MHP’DE..
MHP İl binasında da bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Partilileri ve vatandaşları kapıda karşılayan il başkanı Ömer Ekici, daha sonra yaptığı konuşmada bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından çok büyük önemi bulunduğunu belirterek, iyi dileklerini bildirdi.

DP’DE..
Demokrat Parti’de de bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. İl Başkanı Erdal Altunkaya, katılımcıların bayramını kutladı. Altunkaya, Şeker Fabrikası arazisine hastane yapımı düşüncesini eleştirdi. Altunkaya, AKP’yi eleştirerek “Bunların bir şey yaptığı ve yapacağı yok.” İddiasında bulundu.

ANAVATAN’DA..
Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma töreni de Anavatan Partisi il merkezinde düzenlendi. Parti il başkanı Yusuf Aksaç ve parti yöneticileri ile partililer bu törende bayramlaştılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız