SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partilere de Veda Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:50
Partilere de Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ

Valililer Kararnamesi Malatya Valiliği’nden İstanbul Valiliği’ne atanan Vali Vasip Şahin, siyasi partilerin il teşkilatlarına da veda ziyaretlerinde bulundu. 

İstanbul’daki görevine 25 Eylül Perşembe günü başlayacak olan Vali Vasip Şahin, Malatya’da veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve MHP İl Başkanı Arif Kiraz’ı parti binalarında ziyaret ederek, parti teşkilatlarıyla vedalaştı. Vali Şahin, ziyaretlerde açıklama yapmadı.

Vali Şahin’e parti ziyaretlerinde veda anısına çeşitli hediyeler verilirken MHP İl Başkanı Yıldız, Vali Şahin’e Osmanlı Arması hediye etti.

MGTC ZİYARETİ..

Bu arada Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulunan Malatya Valisi Vasip Şahin,”Gazete, televizyonlarda ve radyolarda çalışan arkadaşlarımız 2 yıl boyunca birlikte görev yaptık. Ufak tefekler dışında basın mensuplarından incinmedim” ifadelerini kullandım.

Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit ise, “İki yıllık süre içerisinde Malatya ile iyi diyaloğunuz oldu. Özellikle ihtiyacımız olan hoşgörü, birlik ve beraberlik konusunda iyi mesajlar verdiniz. Bundan sonra da Malatya’nın sorunları ile fahri hemşehri gibi ilgileneceğinizden eminiz. İstanbul’da başarılı olacağınıza inanıyoruz” dedi.

Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz de, İstanbul’da Malatya kadar nüfusun barındığını belirterek, “Birçok toplantıda beraber olduk. Resmi kimliğini bir kenara bırakıp, vatandaş gibi sorunlara çözüm getirmesi, devlet adamlığı literatürüne yeni bir açılım kazandırmıştır” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Vali Şahin’e tablo hediye edildi.

TİCARET BORSASI..

İstanbul Valiliği’ne atanan Vali Vasip Şahin, Malatya Ticaret Borsası’na (MTB) veda ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Vali Şahin, iki yılı aşkın süredir görev yaptığı Malatya’da tüm kurum ve kuruluşlar, mesleki teşekküller ve sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde görev yaptığını hatırlatarak, “Kayısının ticaretinin yapıldığı Ticaret Borsası da önemli kuruluşlarımızdan biridir. Kayısıyla ilgili birçok toplantılar yaptık. Kayısı Vakfı işbirliği ile kayısı konusunda birçok etkinlikler gerçekleştirdik” dedi.

MTB başkanı Güresel Özbey ise, Vali Şahin’in Türkiye’nin en önde gelen metropol şehirlerinden olan İstanbul Valiliği’ne atanmasının kendileri açısından gurur verici olduğunu, ancak Vali Şahin’in Malatya’dan gitmesinden dolayı hüzünlü olduklarını belirtti. Özbey, Şahin’e yeni görevinde başarılar diledi.

TİCARET VE SANAYİ ODASI..

 İstanbul Valiliği’ne atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na (MTSO) veda ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Vali Şahin, iki yılı aşkın süredir görev yaptığı Malatya’da özellikle iş dünyası ile beraber olup, ilin ekonomik açısından gelişmesine katkıda bulunmak için çaba gösterdiğini bildirdi.

MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, ”Sayın Valimiz iş dünyasını hiç ihmal etmedi. Özel sektörü o kadar önemsedi ki, ziyaretlerini aksatmadan sürdürdü” dedi.

MTSO Meclis Başkanı Sami Payza da, “Malatya’da bir devlet gibi değil, Malatyalılardan biri gibi davranarak, Malatya halkının gönlünü kazanmıştır” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Şahin’e, plaket ve çini vazo hediye edildi.

PERŞEMBE SABAHI AYRILACAK..

Vali Vasip Şahin'in Perşembe günü Malatya'dan ayrılacağı kaydedildi. 

Vali Şahin'in 07.00'da Malatya'daki konutundan ayrılacağı ve 08.55 uçağı ile İstanbul'a gidererek göreve başlayacağı bildirildi.

Öte yandan Malatya Valiliğine atanan Süleyman Kamçı'nın da aynı gün karayoluyla Malatya'ya geleceği ve görevine başlayacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız