SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Partime Çalışacağım..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, yeniden aday gösterilmemesine kırgın ve küskün olmadığını belirterek, "Örgüt seçimden, seçime hatırlanmaz. Aday olsam da olmasam da ben partime çalışmaya geldim" dedi.

Milletvekili Kılıç, CHP İl binasında bir basın toplantısı düzenleyerek seçim çalışmalarına destek vermek üzere Malatya'ya geldiğini belirtti. Kılıç, "Aday adayı olduğumu açıkladığım günde söylemiştim. Aday olsam da olmasam da ben CHP'liyim. Gelir partime çalışırım demiştim. Bugün Malatya'ya gelerek Darende'den başladım tüm ilçeleri dolaşacağım, örgütteki arkadaşlarımı ziyaret edeceğim. Hep birlikte partimizin daha çok oy alması için çalışacağız" diye konuştu.

Tüm ilçelere gideceğini anlatan Muharrem Kılıç, "Ben örgütün içinden geliyorum. Partimizin her kademesinde görev aldım ve bu güne kadarda partimle hiç kavgalı olmadım ve uyumsuzluk göstermedim. Partiye küsülmez, kızılmaz, kim aday olursa olsun bizlere çalışmak düşer. Milletvekili olduğum günden bu yana eşim ve çocuklarımı ihmal ettim, onlara biraz daha fazla vakit ayıracağım. Ancak partimden de hiçbir zaman kopmayarak çalışmalara kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.

Kılıç,iktidarda olmamalarına rağmen Malatya'nın sorunlarının çözümüne yönelik olarak yoğun bir çaba gösterdiklerini, yasa ve soru önergeleri verildiğini belirterek, bu dönemde göreve gelecek olan Milletvekillerininde aynı şekilde sorunların çözümü için çalışacaklarına inandığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız