SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partimiz Büyüyerek Çıkacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin ilk il kongresi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Erzurum'da gerçekleştirildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın, divan başkanlığını yaptığı kongrede Davutoğlu, çağrısı üzerine Tunceli'ye giden MHP lideri Devlet Bahçeli'yi bu sefer de Hakkari'ye davet etti.

Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen "Erzurum 5. Olağan İl Kongresi"ne, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AKP Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Öznur Çalık katıldı.

"BİZ ONURLU DAVRANDIK, YA BAHÇELİ?"

Davutoğlu kongrede yaptığı konuşmada, Bahçeli'nin Tunceli ziyaretine ilişkin, ''Biz gidip onurlu bir şekilde miting yapıp,Tuncelili kardeşlerimize seslendik. Sayın Bahçeli ne yaptı? Gidip Tunceli'de sadece bir kaç partilisine seslendi geldi" ifadelerini kullandı. 

"HAKKARİ VE BİNGÖL'E DE BEKLERİZ!"

Davutoğlu, "Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum! Güzel bir başlangıç yaptınız devam edin Hakkari'ye, Bingöl'e ve diğer illere de bekleriz'' dedi.

ÖZNUR ÇALIK İLK İL KONGRESİNİN DİVAN BAŞKANLIĞINI YAPTI

Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, divan başkanlığını yaptığı kongrenin açılış konuşmasında, "Erzurum Türkiye’nin milli mücadelesinde, kurtuluşunda büyük roller üstlenmiş bir şehrimizdir" ifadelerini kullandı.

"Erzurum kahramanlık destanlarının yazıldığı, gelecekte hatırlanarak, milletin ruhunu canlandıracak savunmaların, direnişlerin yapıldığı bir şehrimizdir." diyen Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasetin temel ayaklarından bir tanesi kongrelerdir. Kongreler sadece seçilene değil kongreye gidene de kongrede varlığı olana da ciddi bir meşruiyet ve güç sağlar.

Partimiz de bu kongrelerden daha da büyüyerek çıkacak ve Yeni Türkiye’nin inşasında daha da güçlenecektir."

ÇALIK, BAŞBAKAN İLE KARS'A GEÇTİ

Başbakan Davutoğlu, Erzurum Kongresi'nin ardından ikinci il kongresine katılmak üzere Kars'a giderken, Çalık da Başbakan'a eşlik etti. Kars kongresinin ardından ise burada Kars Havalimanı terminalinin açılışı gerçekleştirildi. 

ÇALIK TEKİRDAĞ'A GİDECEK

Başbakan'a STK buluşmasında da eşlik eden Çalık'ın Kars temaslarının ardından ise Tekirdağ'a gideceği ve Şarköy İlçe Kongresin'e katılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız