SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partimiz Her İnanca Saygılıdır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:23
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen bütün insanlarla kucaklaşmaktan çekinmeyen bir partiyiz" dedi. 

AKP  Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki Malatyalılar Derneği'nin açılışına katıldı. AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile birlikte ilçeye gelen Öz partililerden büyük ilgi gördü. Öz, AK Parti'nin bütün inançlara saygılı bir parti olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan mutlu olan herkesle kucaklaştıklarını vurgulayan Öz, "Partimiz her inanca saygılıdır. Bu ülkede yaşayan bütün herkes birinci sınıf insandır. Ben Alevi'yim, Kürt'üm, göçmenim, dindarım, ateistim, baş örtülüyüm, başı açığım, ama Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen bütün insanlarla kucaklaşmaktan çekinmeyen bir partiyiz" diye konuştu.

Çınarcık Belediye Başkanı ve AKP adayı Murat Erdoğan'a destek isteyen Öz, "Murat Erdoğan görev süresince hep Ankara'ya geldi ve burada ilçeye yatırım çekmek için mücadele etti. Bu dönemde de Çınarcık ilçesinin daha iyi bir yer olması için çalışmalarını sürdürecek. İlçenin ihtiyacı olan bütün yatırımların yapılması için ben de onunla birlikte mücadele edeceğim. Adeta sizin meclisteki ikinci milletvekiliniz olacağım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız