SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Partimiz İçin Önemli İlçe..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Adayları üçüncü ilçe seçim gezilerini Darende ilçesine düzenleyerek, esnaf ziyaretinde bulundular.

AKP Malatya milletvekili adayları, Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe girişinde kalabalık partili topluluğu ile davul zurna eşliğinde karşılanan adaylara Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkanı Bülent Tüfekçi, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AKP Darende İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım ve partililer eşlik ettiler. Grup Darende Belediyesi ve Hulusi Efendi Vakfını da
ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır "Darende partimiz için önemli bir ilçe. Darende geçirdiğimiz gerek seçim gerekse referandum oylamalarında partimizin ve Başbakanımızın sürekli destekçisi olmuştur. Her zaman olduğu gibi bu seçimde halkımızı manipüle etmeye yönelik hareket ve söylemler oluşturulmaktadır. Fakat halkımız yine aklıselim ile doğru olanı yapacaktır. Türkiye artık dünya siyasetinde söz sahibi olan, ekonomisi güçlenen, sağlık eğitim gibi daha birçok sektörde çok üst düzeye gelmiş bir ülkedir. Halkımız da bu gelinen noktanın farkındadır ve teveccühlerini göstermektedir. Hizmetlerin devamı için Darende'mizden yine aynı desteği bekliyoruz" dedi.

Milletvekili Adayı Mücahit Fındıklı ise "Darende den yine ilçeler içinde oy oranında birincilik istiyoruz, başbakanımıza söz verdik bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz ise "Dünyadaki güç odaklarına karşı bu seçimde de güçlü birlik beraberlik ile Sayın başbakanımızı destekleyelim. Türkiye'mizin gücünü birlik beraberliğini tüm dünyaya gösterelim" dedi.

Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise "Darende bizim için çok önemli, Darende'den bugüne kadar 2 genel 2 yerel 2 referandumda tam destek aldık. Bizde hizmetlerimizle Darende'ye tam destek vermeye gayret ediyoruz, İnşallah Darendeli hemşerilerimizin vermiş oldukları bu desteğe bizler bir kez daha layık olamaya çalışacağız, siz Darendelilerle birlikte biz yol yürümekten çok mutluyuz" dedi.

Milletvekili adayları tek tek esnafları ziyaret ederek görüştüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız