SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partimizde Disipline Uyulur"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP  merkez ilçede seçimin iptal edilmesine ilişkin, "Partimizde teşkilat disiplinine uyulur" dedi.
 
Gazeteciler Cemiyeti'ni, AKPyöneticileri, Hacı Bayram Yılmaz, Mehmet Ali Doğan, Mustafa Dağdelen Mehmet Çınar'la birlikte ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan  Milletvekili Mustafa Şahin, "10 Ocak günü Ankara'da olması nedeniyle bugün cemiyeti ziyaret edip, tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi. AK Parti iktidarının sağladığı ekonomik gelişmeden, dokunulmayanlara dokunulmasına, terörle mücadeleden, Malatya'daki bölge müdürlükleri konularına temas eden Şahin, "Şunu biliyoruz ki, bölge müdürlükleri komşu ilimizdekinden fazla. Meteoroloji elbet, kayısı don olayı gibi konular açısından da önemlidir. Ankara'da görüşmelerimiz sürüyor. Bölge müdürlükleri yerinin coğrafik şartlara göre de belirlendiğinin bilinmesi gerekir" ifadelerini kullandı. 
 
Bir basın mensubunun AKP merkez ilçede ikinci aday olması nedeniyle seçimin iptal edilmesi ve AKP Malatya'da yaptığı seçimlerde 10 yıldır ikinci aday olmamasıyla ilgili soruyu Şahin şöyle yanıtladı: "Aday adaylarımız merkezde değerlendirilip, genel merkezin belirleyeceği bir adayla seçime gidilmesi genelde olmuştur. Bu da parti disiplini gereğidir. Partimizde teşkilat disiplinine uyulur. Teşkilat disiplini içinde çalışıyoruz. Ayrıca, aramıza girmeye çalışan menfaat grupları olabiliyor. Bunlara
da müsaade etmiyoruz." 
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, "Birileri basın mensuplarını sivrisinek olarak niteleyebilir. Ancak, şu bilinmelidir ki, basın mensupları arı gibidir. Memleketi için çalışır" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız