SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Partimizin Adını Adalet Kavramına Oturttuk"

0
Güncellendi - 2017-10-24 05:13:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İnönü Üniversitesi Hukuk ve Adalet Topluluğu’na üye üniversiteli öğrencileri ile bir araya geldi.

Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte üniversitenin Kalegöl Oteli’nde İnönü Üniversitesi Hukuk ve Adalet Topluluğu’nun etkinliğine katıldı.

İnönü Üniversitesi Hukuk ve Adalet Topluluğu’nu Ankara’daki programlarda ağırlayan Çalık,  etkinliğin açılışındaki konuşmasında;  ülkenin ve milletin geleceğine odaklanılması gerekilen bir sürecin yaşanıldığını belirterek,  gençlere ülkenin ve milletin geleceğine yönelik düşünceler içerisinde bulunmalarını vurguladı.

Çalık, “Partimizin ilk kelimesi Adalet oldu.  Bazıları yollarda ararken, tişörtlerinin üzerine ‘Adalet’ kavramını yazarken, biz 16 yıl önce partimizi kurarken, partimizin adını ‘adalet’  kavramına oturttuk. Her alanda, gelir adaletsizliğinden, eğitim adaletsizliğine, insan haklarından ülkemizde yaşanılan bütün adaletsizliklere kadar hepsiyle mücadele etmek adına partimizin adını Adalet koyduk. Ve Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluş hedefleri arasında gençlerimizin yaşamış olduğu sorunların bertaraf edilmesi en önemli hedefimizdi. Yaşanılan sorunların bertaraf edilmesi için çok hummalı bir çalışma yaptık.” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Elazığ programında Fırat Üniversitesi’nin akademik yıl açılışında üniversiteli gençlere vermiş olduğu burs müjdesine de değinen Çalık, “Öğrencilerimize vermiş olduğumuz üniversite burslarımız 470 TL oldu. Kaldığınız yurtların fiziki şartlarını iyileştirmeyi asli vazife edindik. Daha önce sadece 50 ve daha az şehirde olan üniversitelerimizi 81 ilde açtık ve şuanda 186 tane üniversitemiz ülkemizde faaliyet gösteriyor.” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, buradaki açılış konuşmasında; “Ülkemizde 15 Temmuz darbe girişiminin halen sıcaklığını hissediyoruz. Bizim terörle mücadelemize bakıldığı zaman, dünyada her halde birçok farklı terör grubuyla en çok mücadele eden ülkesiyiz. Bu topraklarda yaşayan herkesin bir görev ve sorumluluğu var. Bu işin temeline de bakıldığında aslında biz terör örgütleriyle değil, onları birer maşa olarak kullanan uluslararası güçlerle mücadele ediyoruz. Bu nedenle güçlü olmaya, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyacımız var” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • cengiz (6 yıl önce)
    Eskiden biri digerinin parasını odeyemeseydi vede herhangi bir mal varlığı yoksa enazindan hapis yatardi...şimdi herkesin rahatlikla suç işlediği ve serbest kaldığı yani yapanın yanına kar kaldığı bir adaletimiz var...en basitiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalisi (6 yıl önce)
    Adalet mı kaldı milletle alay mı ediyorsunuz her yer torpil olmuş Akp olmayana yaşam haki tanınmayan vatandaşla alay eden memura işçiye yüzde 3 zam yapıp piyasaya yüzde 30 40 zam yapıp zengini zengin fakiri iyice fakir etiniz adalet de bahsediyorsunuz pes yani
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Eyy Çalık hangi adaletten bahsediyorsun.Partinin adında adalet olabilir.İcraatta adalet yok.Haksızlık diz boyu.Sırf gerçeği haykırdıkları için bir çok insan suçsuz yerde hapiste.Ülkemizde adalet ve hukuk ayaklar altında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Anlat anlat heyecanlı oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Kagit.uzerinde.adelet.yazar.ama.icrata.adelet.yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Kuzey çevre yolunu ne zaman hizmete açacaksınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Partiye oturttuğunuz kavramlari herkes biliyor ama neyse:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Gadası dağlara gide. Nede guzel gonuşuyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • OZAN (6 yıl önce)
    Adalet değil, "Aldananlar ve Kananlar Partisi."
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (6 yıl önce)
    Adalet Sadece Tabela'da)))
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (6 yıl önce)
    CUMHURBAŞKANIMIZ GERÇEK ETRAFINDAKİ LER YALAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu hasta halimle beni güldürdün ya, bravo! :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Değişim (6 yıl önce)
    Değişim değişim Malatyada değişim istiyoruz.Eskilerin hiçbiri ni istemiyoruz.Akp akıllıysa bunu yapar. Yoksa çoook büyük hezimet e hazırlık lı olalım. Eğer beklediğimiz gibi olmazsa kurulduğu günden beri desteklediğimiz Ak partiye bizler dahi oy vermeyeceğiz. Değişim değişim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    En iyisi partinin adından Adalet kelimesini çıkartın. Öğrencilere propaganda yaparken bile Adaleti istismar ettiğinin farkında değil. Pes!
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    bizim ulkemizde Adalet sadece kadin ismi...
    0
    0
    Yanıtla
  • fahri (6 yıl önce)
    Milleti uyutmaya devam!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Adalet mi.. kime gore adalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Adalet? neyse ya birsey yazmayacagim baska :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (6 yıl önce)
    Neyin adeletinden bahsediyorsun sen imara açtığınız yerlerden Bahs edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Agam bizimle egleniyy:)
    0
    0
    Yanıtla