SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Partinin Değil Milletin Mevzusu'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, AKP il Başkan Yardımcısı ve Akçadağ Koordinatörü İsmail Tercan, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Akif Baştürk ve Murat Duran, Akçadağ ilçesinde toplantı düzenleyip ziyaretlere katıldılar.

AKP Akçadağ ilçe binasında, İlçe Başkanı Ziya Güde, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar Akçadağ İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Akçadağ, Malatya'ya ve Türkiye'ye AK Parti adına her zaman çok büyük destek verdiler. Ben bir kez daha verdiğiniz desteklerden dolayı ellerinize sağlık yüreğinize sağlık diliyorum. İktidardaki 7,5 -8 yılımız ve bizim millete şükran borcumuz var onlara hizmet borcumuz var. Yapılan hizmetler yeterlimi, değil en iyisine en güzeline layık benim milletim benim Malatyalım ve benim Akçadağlım bu hizmetleri getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Siz kıymetli muhtarlarım, sizden hepinizden bir kez daha destek istiyorum. Bu çok önemli bir mevzu bu AK Parti ya da Cumhuriyet Halk Partisi mevzusu değil bu milletin mevzusu" dedi.

Daha sonra parti yöneticilerle birlikte Akçadağ Devlet hastanesini ziyaret eden milletvekili Çalık ve beraberindekiler, Burada Başhekim Vekili Çiğdem Aslan ve Personel Müdürü Ömer Önal'la görüşerek sorunlar hakkında bilgi aldı. Hastanede acil bölümünün yetersiz olduğunun bilgisini verdiler. Malatya milletvekili Öznur Çalık'ta, Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin ve müsteşarla telefonda görüşerek Akçadağ Devlet Hastanesi'ne en kısa zamanda ek bina yapılabilmesi için ellerinden gelen gayreti
göstereceklerini söyledi. Akçadağ Devlet Hastanesi Başhekim vekili Çiğdem Aslan'da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKP İlçe Başkanı Ziya Güde ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafları tek tek gezerek 12 Eylül'de yapılacak olan referandum seçimlerinde daha güzel bir Türkiye için Evet oyu isteyen milletvekili Çalık, ziyaret ettiği yerlerde niçin Evet oyu vermelerini izah etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız