SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partiye Hırsız Girdi

A- A+ PAYLAŞ

İzzetiye Mahallesi’ndeki bir binada bulunan parti merkezinin yanı sıra aynı binadaki dernek ile kuaföre hırsız girdiği bildirildi.

Polis, Nizip doğumlu 36 yaşındaki A.Y. adlı şahsın sözcülüğünü yaptığını belirttiği ancak adını vermediği parti binasına giren hırsızın 15 metrelik üçlü priz kablosu ile bağış kutusundaki 15-20 lira arasındaki parayı, aynı binada 41 yaşındaki Y.K.’ya ait kuaförden 25 lira bozuk para, 52 yaşındaki M.A.B.’nin başkanı olduğu bir dernekten de LCD televizyon ile bağış kutusundaki bir miktar paranın çalındığını bildirdi. Bu olayla ilgili araştırmaya başlandı.

DİĞER OLAYLAR..
Başharık Mahallesi’nde park halinde olan 36 yaşındaki H.B.’ye ait 44..531 plakalı otonun gece yarısı çalındığı bildirildi.

42 yaşındaki N.Ö.’nün Fırat Mahallesi’ndeki evinin önünde park halinde olan 44..932 plakalı otosuna kilidini kıran hırsızın girdiği yolunda komşusundan aldığı bilgiyle polise başvurduğu, herhangi bir şey almadan kaçan hırsızın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Zafer Mahallesi’ndeki işyerinde çeşitli malzemeler çalınan 30 yaşındaki İ.G., olayla ilgili olarak daha önce yanında çalışan ve işten çıkardığı 21 yaşındaki G.K.’den şüphelendiğini bildirdi. Yakalanan G.K., suçunu itiraf etti ve çaldığı malları işyeri sahibine teslim etti.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde 33 yaşındaki D.T.’nin evinin önüne park ettiği 44..375 plakalı aracın arka kısmında bulunan 2’si boş toplam 8 adet 12 kiloluk tüpgaz çalındı.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde 56 yaşındaki F.K.’ya ait bahçeye demir kapının asma kilidini kırarak giren hırsızlarca 1 adet buzdolabı, 100 metre elektrik kablosu, birkaç parça mutfak eşyasının yanı sıra demir kapı da çalındı.

Niyazi Mahallesi’nde 33 yaşındaki U.Ş.’ye ait işyerine, çelik kapıyı levye ile zorlayıp açarak giren hırsızlarca, çelik kasada bulunan dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ile 1.830 lira para çalındı.

Yine Niyazi Mahallesi’nde 35 yaşındaki H.S.’ye ait işyerine çelik kapıyı zorlayarak giren hırsızlarca etrafın dağıtıldığı ancak herhangi bir şey çalınmadığı bildirildi.

Yeşilyurt Taşköprü Mahallesi’nde 27 yaşındaki M.Ö.’ye ait evden su ısıtıcısı, 2 teflon tava, uydu cihazı, dijital radyo ile tabak çalındığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız