SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partiye Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de Pazar günü yapılan temayül yoklamasında 84 aday adayı arasında 428 oyla 5'inci sırayı alan Dr. Hacı Bayram Zengin, partiye teşekkür ziyareti yaptı.

Zengin'in ziyaretine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Eski Sağlık İl Müdürü AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Hacı Bayram Zengin, AK Parti çatısının herkesi kucaklayacak kadar geniş olduğunu belirterek, “Asıl olanın Malatya’nın sorunları ve çocukların geleceğinin nasıl şekilleneceğidir. Bu durum her aklıselimin kişisel hırs ve hedeflerinin ötesinde kutsal bir ülküyü ifade etmektedir. Siyasetin omuzlarıma yüklediği yükün kutsal ağırlığının farkındayım” dedi.

Temayül yoklamasının ardından gezilerine başlayan Zengin, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz’la bir süre görüştü.

Zengin, “Pazar günü Yeşiltepe Spor Salonun da yapılan temayül yoklamasında malumunuz beşinci oldum. Bu vesileyle başkanımıza, tüm teşkilatımıza, teşkilatımız içerisinde bulunan gençlik kollarına, kadın kollarına ilçe teşkilatlarına ve tüm delegelere teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Zengin: AK Parti teşkilatı üzerine düşeni yerine getirdi
Seçim havasında geçen çalışmanın önemine değinen Zengin, şunları aktardı: “Pazar günkü seçimler partimiz yönetim kademesi, değerli Malatya kamuoyumuz ve değerli parti üyelerince okunacak çeşitli mesajların dolu olduğu bir platformda gerçekleşti. Şahsımıza olan güven ve teveccüh göstergesi olarak değerli parti mensubu delege arkadaşlarımız bizlere 5’inci sırada yer vermiştir. Kendilerine bu anlamda bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm hazırlıkların yapılması, iletişim ve koordinasyonun sağlanması, kazasız belasız onca insanın demokratik tercihlerini kullanmalarının temini elbette ki meşakkatli bir süreç ve fedakârca bir çalışmayı gerektirmektedir. Bu anlamda bundan önceki temayül yoklamalarında olduğu gibi bu oylamada da partimiz il teşkilatı ve Merkez ilçe teşkilatı, kıymetli İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yönetiminde üzerine düşen çalışmayı en güzel şekilde yapmış süreç başarıyla tamamlanmıştır.”

“Geleceğimizi şekillendirmek için çalışacağız”
“Hizmet işinin bir süreç olduğu” bilinciyle bundan sonra da çalışmalarına aynı heyecanla devam edeceğini bildiren Zengin, “AK Parti çatısı herkesi kucaklayacak kadar geniştir. Asıl olan elbette ki Malatya’nın sorunları ve çocuklarımız için hazırlayacağımız geleceğin nasıl şekilleneceğidir. Bu durum her aklıselimin kişisel hırs ve hedeflerinin ötesinde kutsal bir ülküyü ifade etmektedir. Kimse tembellikle, şahsi çıkar ve hırsıyla, grup taassubu ve tarafgirlikle bu kutsal hedefi zedeleme hakkına sahip olamaz, olmamalıdır. Siyasetin omuzlarıma yüklediği yükün kutsal ağırlığının farkında olarak, çocuklarımızın geleceği için elimden geleni yapacağım. Ekip çalışması, birliktelik, ortak hedeflerin öncelenmesi, kanaatlerden ziyade kanıtların değerli kılınması ve daha güzel yarınlar için hep birlikte çalışmalı ve üretmeliyiz” diye konuştu.

Yılmaz: Hizmetleri sandığa yansıdı
AK Parti İl Başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Milletvekilliği seçimi sürecinde Hacı Bayram Zengin’e başarılar diliyorum. Sağlık İl Müdürlüğü görevinde Malatya’ya sağlık alanında çok büyük hizmetleri oldu. Şimdiye kadar yürüttüğü hizmetler sandığa yansıdı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız