SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Partizan- Yeni Malatya Maçına Rus Hakem

0
Güncellendi - 2019-08-06 17:56:35
Partizan- Yeni Malatya Maçına Rus Hakem
A- A+ PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu'nda 8 Ağustos Perşembe günü Sırbistan'da oynanacak olan Partizan-Yeni Malatyaspor maçını Rus hakem Sergei Ivanov yönetecek.

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu’nda Sırbistan ekibi Partizan ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu’nun ilk maçında 8 Ağustos saat 22.00'da Partizan ile karşılaşacak.

32 bin 710 seyirci kapasiteli Stadion Partizana da oynanacak olan karşılaşmayı Rus hakem Sergei Ivanov yönetecek. Ivanov’un yardımcılıklarını Rus hakemler Roman Usachev, Dmitry Safyan yapacak. Müsabakada Mihail Vilkov ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

35 yaşındaki Rus hakem Sergei Ivanov, 2019 U19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda görev aldı. İtalya-Portekiz, Çekya-Norveç, Fransa-İspanya maçlarını yöneten Ivanov, Partizan-Yeni Malatyaspor maçında düdük çalacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Sırp maçına,Rus hakem verilirse Malatya daki maça da Azeri yada Türkmen hakem atamaları gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Akgül (4 yıl önce)
    Segenin adaşı :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut Aktaş (4 yıl önce)
    Ruslar ve Sırplar kardeş slav halkları.Fifa yanlış atama yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle ikiside Türk düşmanı futbolcularimiz dikkatli olmalı sergen hocam sakinleştirmeli bu macta cok soğuk kanlı olmalıyız
    0
    0
    Yanıtla