SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şehre Neler Kazandırırız Gayreti İçindeyiz"

0
Güncellendi - 2019-07-05 19:36:29
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, “Bulunduğumuz bölgelerde, elimizden geldiğince birbirimize destek vererek, istişareyi eksik etmeden yörelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret eden Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Başkan Güder’in çalışkan biri olduğunu kaydederek, “Her zaman kendisinin duruşu, çalışkanlığı, benim için bir feyz kaynağı olmuştur. Bundan sonra kendisinin tecrübesinden her zaman istifade etmeye çalışacağız. Kendisine ve ekibine bu dönemde başarılar dilerim. Cenab-ı Allah yardımcı olsun. Gücünü kuvvetini artırsın. Battalgazi’mize, Malatya’mıza hayırlı hizmetler getirmeyi Cenab-ı Allah nasip etsin” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, amaçlarının Malatya’ya en güzel hizmetleri kazandırmak olduğunu belirterek, “AK Parti bir okuldur, ben öyle düşünüyorum. Bir ailedir. Değişik yerlerde olsak da aynı ailenin fertleriyiz. İstikametimiz,  hedefimiz hep aynı. Amacımız, İnsanlığa hizmet etmek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile, ‘Biz millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik’. Bulunduğumuz bölgelerde elimizden geldiğince birbirimize destek vererek, istişareyi eksik etmeden yörelerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Hakan kardeşim Doğanyol'da çok güzel bir seçim süreci geçirmiş oldu. Biz şuna inanıyoruz. İnsan çalışınca inanıyorum ki Rabbim de o insanı muzaffer eder. Bu yapmış oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki almış olduğu görevi, daha güzel üzerlerine bir şeyler katarak, çıtayı daha yukarıya çıkaracağına canı gönülden inanıyoruz. Biz Malatya'daki yöneticiler partizanlık yapmadan,  bir aile olarak, Büyükşehir’imizin orkestrasında şehrimize neler kazandırabiliriz, onun düşüncesi ve gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bek (4 yıl önce)
    Şehre ne kazandırabilirsiniz acaba merak ettim.Sizde merak ediyorsunuzdur.
    0
    0
    Yanıtla