SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pasajın İhalesi Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi SGK binası yanında açılan Malatya Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği kermesine katılan AKP milletvekili Ömer Faruk Öz, il merkezi ile Dilek'te de vatandaşlarla görüştü.

Öz'ün çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İnönü Caddesi SGK binası yanında açılan Malatya Kurs ve Okul Talebelerine Yardım derneği Kermesine katılan Öz Kermesin açılışına katıldıktan sonra yanındaki AK Parti Malatya İl Teşkilatı üyeleri ile birlikte Kışla Caddesi esnafını gezerek esnafla sohbet edip sorunlarını ve temennilerini dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz , İstanbul Pasajına giderek pasaj esnafıyla bir araya geldi. Pasaj esnafının sorunlarını dinleyerek ,esnaftan gelen talepleri not alan Öz , pasajın pek sağlıklı olmadığı atıl durumda olduğu şikayetleri üzerine belediye başkanı ile bir telefon görüşmesi yaparak Pasajın durumu ve konumu hakkında bilgi aldı. İstanbul Pasajın yeniden düzenlenmesi ve onarılması için Malatya Belediyesinin ne tür katkılar sağlayacağı noktasında Belediye başkanı Ahmet Çakır’la bir görüşme yaptı.

Görüşme sonunda Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan müjdeli haberi alan Öz , “esnafa İstanbul Pasajı’nın yeniden dizayn edilmesi noktasında çok kısa bir süre içerisinde Proje ihalesinin yapılacağını , Pasajın ahşap görünümlü nostaljik bir yapıya kavuşturulacağını söyleyerek , Malatya halkının buraya gelerek yemeğini yiyip çayını içeceği , kitabını okuyabileceği ve dinlenebileceği bir mekan haline getirileceği müjdesini verdi.

Daha sonra Dilek Beldesine geçen AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz , Öznur Çalık , Şanal Tosun, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ,ve İl , İlçe Teşkilatı üyeleri , Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak , İl Genel Meclisi başkanı Naci Şavata ve bazı Meclis üyeleri ile Direjanlılar Dernek Başkanı Nevzat Öztürk katıldı.

Dilek Belediye Meydanında toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yaptığı konuşmada, yapılan coşkulu karşılamadan dolayı tüm belde halkına teşekkür ederek 17 Mayıs Salı günü Saat 17.00 de, Yeni Belediye Binası yanında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan mitinge tüm Dilek halkını davet etti.

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Ömer Faruk Öz ise Biz İktidara geldiğimizden beri bu Ülkenin birçok sorununu çözüldü. Kara yolu , Duble yollar , hava yolları , eğitim, sağlık ve birçok alanlarda devrimler yaptıklarını , yapılan bu hizmetlerden Malatya ve Dilek halkının da faydalandığını söyledi.

Öz Dilek Beldesinin iki tane sorunu olduğunu . bunlardan bir tanesinin Dilek yolu olduğunu diğerininde toplu taşıma olduğunu belirti. Dilek yolunun istimlakların tamamlanması halinde 2011 yılı içinde bitirileceğini , Dilek belediyesine ait iki otobüsün İstanbul Belediyesine gönderilmek suretiyle yeniden iç , dış ve motor aksamının yenileneceği sözünü verdi. Öz Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ında iki otobüsü Dilek Beldesine vereceğini belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız