SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paşaköşkü'nde Asfaltlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:53:16
Paşaköşkü'nde Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Paşaköşkü Mahallesi'nde 4 sokakta daha asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Burada çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde altyapısı biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini belirterek, "Paşaköşkü mahallemizde asfalt, bordür, kilit taş, yama ve kaldırım çalışmalarımız Malatya'nın genelinde olduğu gibi Paşaköşkü'nde de yoğun bir şekilde devam etmektedir. Daha önce Paşaköşkü'nde Pembe Sokak, Dağcılar Sokak, Canlar Sokak asfaltlanmıştı. Ayrıca 6 sokak da Başharık Mahallesi'nde asfaltlanmış ve çalışmaları bitirilmişti. Bugün de İzzettin Doğan, Hüseyin Doğan Dede, Martı ve Kardeşler sokaklarını da asfaltlama çalışmalarını yapıp tamamlayacağız. İnşallah bundan sonra ki süreçte, burada ki yapacağımız çalışmaları AKSA Elektrik, Doğalgaz ve MASKİ ile birlikte ortak ve eş güdümlü bir çalışma içerisinde, alt yapısı tamamlanarak üst yapının daha düzgün bir şekilde yapılması hususunda gerekli hassasiyeti göstereceğiz ve gösteriyoruz da. Bizim amacımız Malatya'mızın ve Battalgazi'mizin yaşanabilir, çağdaş, modern, insanların yaşadığı yerde mutlu olabileceği erdemli, faziletli şehirlerin oluşması çabası içerisindeyiz. İnşallah parklarıyla, yollarıyla, altyapısıyla, çevre düzenlemeleriyle, kültür merkezleriyle, gençlik merkezleriyle daha güzel, daha anlamlı, daha çağdaş ve daha modern bir Battalgazi'yi sivil toplum örgütlerimizle, mahalle halkımızla, yerel önderlerimiz ile ve değerli personelimizle birlikte el ele vererek gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Battalgazi mazisine layık istikbale hazırlanacak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız