SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paşalar Niye Çıkmış!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:38
Paşalar Niye Çıkmış!.
A- A+ PAYLAŞ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Ergenekon ve Balyoz davalarından cezaevinde yatan komutanların serbest kalmasına sinirlenen bir kişi, AK Parti İlçe binasında intihara kalkıştı.

Olay, saat 18.00 sıralarında AK Parti İskenderun İlçe binası önünde meydana geldi. Ergenekon ve Balyoz davalarından cezaevinde tutuklu bulunan komutanların serbest kaldığı haberine sinirlenen Nuri A. (48), eline aldığı bıçak ile AK Parti İlçe binasının çatı katına çıkıp intihara kalkıştı. Elindeki bıçakla vücuduna zarar veren Nuri A., emniyet güçleri tarafından ikna edilerek intihardan vazgeçti. Parti binasından polis kontrolünde aşağıya indirilen Nuri A, komutanların serbest bırakılmasına isyan ederek, cezaevlerinde birçok fakir insanın suçsuz yere yattığını, onların da serbest bırakılması gerektiğini belirterek genel af istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız