SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Paşam Rahat Ol.. Asla Müsaade Etmeyeceğiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Öz Pötürgeliler Derneği'nin Başkanı Necati Çelebi, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık'ın açıklamasına destek verip, "Bütünlüğümüzün bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.."dedi.

2. Ordu Komutanı Orgeneral Sarıışık, 30 Ağustos kutlamalarından sonra yaptığı açıklamada, tırmanan teröre karşı uyarılarda bulunmuş, terörü demokrasi içerisinde çözme gayretini dile getirmiş, sivil toplum örgütlerine de çağrıda bulunmuştu.

Öz Pötürgeliler Derneği Başkanı Çelebi, düzenlediği basın toplantısında, Orgeneral Sarıışık'ın mesajını bir davetiye olarak algıladıklarını belirtti ve şunları söyledi:

“30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle 2. Ordu Komutanımız Orgeneral Sayın Şükrü Sarıışık paşamızın yapmış olduğu açıklama üzerine Öz Pütürgeliler Derneği olarak bu açıklamayı yapma gereğini duyduk. Sayın paşamızın açıklaması, her vatandaşımıza bir uyarı, Sivil Toplum Kuruluşları’na da bir davetiye mesajı olmuştur.

Sayın Paşam..
TC Anayasası’nın 3. maddesi her Pötürgeli insanın yaşam hususiyetleridir. T.C. devletinin bölünmez bütünlüğünün bekçileri olan her halikarda vatan toprağının bütünlüğünün, birliğimizin bölünmesine asla ve asla müsaade etmeyeceğimz.

Türkiye Cumhuriyeti toprağı bir bütündür. Bu vatan Türklerindir ve ilelebet Türk kalacaktır. Bu vatanda yaşayan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza, Arnavut, Alevi, Sünni ailevi gelenekleri ayrı ayrı da olsa Türk kabul ediyor, ancak havasını teneffüs ettiği yaşamını sürdürdüğü bu vatana ihanet etmesine bu millet asla fırsat vermeyecek ve vermeyeceğiz.

Bölücülüğe ve rejim düşmanlığına asla fırsat vermeden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarının savunucusu olacağız.

Bu yolda canımızı seve seve beyaz gömleğimizi her an giymeye hazırız.

Ülkemizde hesapları ve hain emelleri olan dış güçlerin ve bunların yurt içindeki hain destekçilerine asla fırsat vermeyeceğiz.

Biz Pötürgeliler, geçmişte bölgemize giren teröristleri güvenlik güçlerimiz gelmeden onlara gerekli dersi vermiş,. Vatanımıza, toprağımıza, milletimize, milleti adına yaşamayı isbat etmişizdir. Çanakkale’de verdiğimiz şehitlerimiz de yöre insanının hassasiyet ve hususiyetleri aşikardır.

Sayın Paşam..
Kepenek altında er yatar ülkemizde bir bunalım varsa, bir huzur varsa hepimiz de bunun içerisindeyiz. Bunun içindir ki paşam rahat ol. Bu idealde kendini edecek beyaz gömleklerini giyecek vatan evlatları çoktur ve tetikte beklemektedirler.

Yörem adınıza ellerinizden öpüyorum..”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız