SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Paşaya Teşekkür Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ve 20 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile ayrı bir grupta öğrenciler Kuzey Irak'a düzenlenen sınır ötesi harekatı yöneten komutanların başında bulunan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ı ziyaret etti.

2. Ordu Komutanlığı Karargahı'nda gerçekleşen ziyarete; Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın ile 20 sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.

Ziyaret sırasında, sınır ötesi operasyonu yöneten komutanlar arasında bulunan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ın, Kuzey Irak operasyon hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Vali Halil İbrahim Daşöz'ün ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyondaki başarısından dolayı TSK'yı Orgeneral Iğsız nezdinde kutladığı ve başarılarının devamını dilediği belirtildi.

KİMLER GİTTİ?
Iğsız'a ziyarete giden heyette yeralanlar şunlar:

Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Baro Başkanı Mehmet Görgeç, Eczacılar Odası Başkanı Bülent Köse, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Önce Vatan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ile Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bayram Akdemir.

ÖĞRENCİLER DE..
Ayrıca Malatya'da 91 bin dev öğrenci kampanyasını başlatan öğrenciler de, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ı ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un başkanlığındaki Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Gülten Turfanda ve 91 bin dev öğrenci kampanyası yürütme kurulunda bulunan 12 öğrenci, 2. Ordu Karargahı'nda, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ı ziyaret ederek, Kuzey Irak operasyonundaki başarıdan dolayı kutladılar.

Ziyaret sırasında, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Aleaddin Örsal da bulundu. Kuzey Irak operasyonunu yönetenler arasında bulunan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'a buket veren öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yoğun kış şartlarındaki başarılı operasyonunu tebrik ettiler.

Orgeneral Iğsız, ziyaret sırasında öğrencilerden birini hemen koltuğunda yanı başında oturttu.

Malatya'da, önceki yıl 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyasını başlatan öğrenciler, 4 okulun yapılmasına etken olmuştu.

Kuzey Irak sınırının 2. Ordu Komutanlığı sorumluluk bölgesinde olması nedeniyle 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Aleaddin Örsal'ın operasyon bölgesinde bulunmalarından dolayı, Kurmay Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı'na bir süre Erhaç 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kazım Öndül vekalet etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız