SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Passolig Kampanyasına Destek

0
Güncellendi - 2016-11-24 23:56:29
Passolig Kampanyasına Destek
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan ve ‘şampiyonluk hedefiyle’ başladığı sezonda hedefine emin adımlarla yürüyen Yeni Malatyaspor’da, stada taraftar çekmek için başlatılan kampanya büyüyerek, devam ediyor.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek’in başlattığı 444 adet ücretsiz Passolig kampanyasına bir destekten Amerika’da yaşayan Malatyalı iş adamı Teoman Mutlu’dan geldi.

TFF 1. Lig’de haftalar ilerledikçe yarış kızışmaya başladı. Ligde 12’nci haftaya girilirken, Yeni Malatyaspor 25 puanla zirvede yer alıyor.

KAMPANYAYA İLGİ BÜYÜK

Bu sezon Süper Lige çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda, Giresunspor maçı öncesi taraftarları stada çekmek amacıyla bir kampanya başlatıldı.

Pazartesi günü 19.00’da Malatya İnönü Stadyumunda oynanacak olan maç için önceki gün Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in başlattığı, ücretsiz Passolig kampanyasına, ilgi büyüktü. Bu sezon taraftar anlamında büyük sıkıntı çeken ve sarı kırmızılı taraftarları tribüne çekmek için başlatılan 444 tane ücretsiz Passolig kampanyasına, bir destekte Amerika’dan geldi. Amerika’da yaşayan Malatyalı iş adamı ve Malatyaspor USA takımının kurucu başkanı olan Teoman Mutlu, sarı kırmızılı taraftarlara 100 adet ücretsiz Passolig bileti dağıttı. Derebeyleri taraftar grubu Murat Soysal aracılığı ile kampanyaya desteğini açıklayan Teoman Mutlu, kampanyaya iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının destek vermesi gerektiğini belirtti.

“YENİ MALATYASPOR’A DESTEK OLMALIYIZ”

Mutlu, Yeni Malatyaspor’a şampiyonluk yolunda herkesin destek olması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta zorlu Eskişehirspor maçında, herkesin şahit olduğu gibi adeta seyirci patlaması yaşandı. Bizimde artık Malatya olarak lider olan Yeni Malatyaspor takımımıza destek olmamızın zamanı. Amerika’da yaşayan Malatyalı bir vatandaş olarak, bende Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in başlattığı 444 adet Passolig kampanyasına 100 adet biletle katkıda bulunmak istedim. İnşallah bu kampanya bütün Malatyalı iş adamlarımıza ve STK yöneticilerine örnek olur ve Yeni Malatyaspor takımımıza küçükte olsa bir desteğimiz olur. Yeni Malatyaspor’umuza sahasında oynayacağı Giresunspor maçında başarılar diliyorum.”

“HER ŞEY ŞEHRİMİZ İÇİN”

Derebeyleri Taraftar Grubu Başkanı Murat Soysal ise Malatyalı iş adamı ve Malatyaspor USA takımının kurucu başkanı Teoman Mutlu’ya kampanyaya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Soysal, herkesi kampanyaya destek vermeye davet ederek, “Passolig kampanyasına 100 adet destek olacağını açıklayan Amerika'daki Malatyaspor USA kulüp başkanımız Teoman Mutlu başkanımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Amerika'da USA Malatyaspor'u başarıdan başarıya koşturan başkanımıza da Malatya’nın adını, dünyanın bir ucunda yaşattığı için ayrıca teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu kampanyanın yayılıp Malatya'daki tüm kurum ve kuruluşlarca desteklenmesini istiyoruz her şey şehrimiz için” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

tufenkciabdyms

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız