SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Passolig Kampanyasına İlgi Büyük

0
Güncellendi - 2016-11-23 15:13:14
Passolig Kampanyasına İlgi Büyük
A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon taraftar sayısında ciddi sıkıntı çeken Yeni Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek’in başlattığı 444 adet Passolig kampanyası Malatyalı taraftarlardan büyük ilgi gördü.

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunmasına rağmen istenilen sayıda taraftarın tribünlere gelmemesinden dolayı harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim Passolig satışlarını arttırmak için kampanya başlattı. Daha önce bilet fiyatlarında indirime giden sarı-kırmızılılarda bu kez de Başkan Adil Gevrek önemli bir kampanya başlattı. Gevrek’in parasını cebinden ödediği 444 adet Passolig’den almak isteyen taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren gişelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Tribüne taraftar çekmek için atılan adımın kısa sürede meyvelerini vermeye başlaması yönetimin yüzünü güldürürken, Giresun maçına kadar yönetimde yer alan bazı isimlerin ve Malatyalı iş adamlarının da kampanyaya destek verecekleri belirtildi.

Gişeler önünde kampanya dahilinde dağıtılan Passolig biletlerini almak isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Başkan Gevrek’e teşekkür ederek, kampanyanın örnek olması temennisinde bulundular.

“İnşallah bu kampanya herkese örnek olur”

Murat Orhan isimli taraftar yaptığı açıklamada, “Takımımız bu sene iyi gidiyor. Taraftarın takımına her şartta destek olması lazım. Malatyalıların tribüne gelmemesinin en büyük nedeni Passolig’dir. Çünkü kimse Passolig’le uğraşmak istemiyor. Bu konuda biraz kolaylık tanınmalı bence. Kulüp Başkanımız Adil Gevrek’e de başlattığı ‘444 Passolig’ kampanyası için teşekkür ediyorum. İnşallah bu kampanya herkese örnek olur” diye konuştu.

iha

MALATYALI FUTBOLSEVERLER SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN PASSOLİG GİŞELERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDULAR (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • isa (7 yıl önce)
    hiç bir iş yapmayan stad ve taraftar sorumlusu müslüm boztaş bey bu hafta kale arkalarını 1 tl yapsın adana demirspor gibi pendık macından sonra dolmayan kale arkası trıbunlerımız 3 yıl sonra dolsun artık
    0
    0
    Yanıtla