SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Passolig Kartına 312 Talep

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:31:23
Passolig Kartına 312 Talep
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor taraftarları, 1 hafta önce satışa sunulan taraftar stat giriş kartı Passolig’e 312 başvuru yaptı. 

PTT 1.Lig için hazırlanan elektronik bilet Passolig’in satışa sunulmasının ardından Yeni Malatyaspor taraftarı internet üzerinden kısa sürede e-bilet Passolig’e ilgi göstermişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) geçen yıl başlattığı Passolig uygulamasında Galatasaray en fazla başvuru yapan kulüp durumunda. PTT 1.Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor Kulübü’nün de geçtiği Passolig uygulamasında futbolseverlerin stat giriş çıkışlarında sorun yaşamamaları ve şiddet olaylarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Başvuruları internet üzerinden yapılan Passolig’e Yeni Malatyaspor taraftarı 1 hafta gibi kısa bir sürede 312 başvuru yaptı.

Yeni Malatyasporlu taraftarların yeni sezon için transferde açıklanacak isimlerle birlikte Passolig başvuru sayısını arttıracağı tahmin ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız