SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Passolig'e Talep Arttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:27
Passolig'e Talep Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Stadyumlara giriş için geçerli olan elektronik bilet sistemi Passolig, şuana kadar Malatyalı futbol severler tarafından çok fazla rağbet görmedi. Sadece Süper Lig ve PTT 1.Lig’de uygulanan bu sistemde Yeni Malatyaspor, sondan 3.sırada yer alıyor. Malatya’da şimdiye kadar 2475 kişi Passolig kartına sahip oldu.

Bu konuda şuana kadar ciddi bir sıkıntı yaşan Yeni Malatyaspor yönetimi, bu konuyu çözmek için Cumartesi günü İnönü Stadyumu önünde stant kuracak ve taraftarların Passolig kartı almalarında kolaylık sağlayacak. Cuma günü Passolig’in altyapı çalışmalarını tamamlayacak olan Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü öğleden sonrada İnönü stadyumu önünde Passolig satışı yapacak.

İnternet üzerinden yapılan başvurularda taraftarlar, 7 ile 10 gün arasında kartın gelmesini bekliyor. Yeni Malatyaspor tarafından açılacak bu stantla taraftarlar sadece birkaç dakika içerisinde kartına anında sahip olacak.

Bu arada PTT 1.Lig’de şuana kadar en fazla Passolig kartına sahip takım ise Adana Demirspor oldu. 28.545 Passolig kartına sahip Adana Demirspor’u 23.337 başvuruyla Balıkesirspor takip ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız