SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Patlamada Ölenlerden Kimliği Belirlenenler

0
Güncellendi - 2016-03-15 02:10:32
Patlamada Ölenlerden Kimliği Belirlenenler
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 37 kişiden 34'ünün  isimleri belli oldu. Kimliği belirlenenler arasında bulunan 'Çermik' soyadlı 2 Kuluncaklı'nın, Malatya'nın değil Sivas- Divriği'nin Kuluncak'ından oldukları bildirildi.

Güvenpark otobüs duraklarının ve çevik kuvvet noktasının bulunduğu bölgede Güvenpark ile Yüksel Caddesi’nin kesiştiği üst geçidin yakınında yaşanan patlamada 37 vatandaş hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından hayatını kaybeden 34 kişinin isimleri belli oldu.

Saldırıda yaşamını yitiren 34 vatandaşın isimleri şöyle:

Bağdat Çermik, Muharrem Çermik, Ayşe Bilgilioğlu, Perihan Çermik, Mehmet Yurtsever, Turgay Bulut, Fehmi Çetinkaya, Murat Gül, Hamide Sibel Çetinkaya, Berkay Baş, Erdem Soydan, Taner Kılıç, Feyza Acısu, Sevinç Gökay, Kerim Sağlam, Ferah Önder, Oğuzhan Dura, Sümeyra Çakmak, Destina Peri Parlak, Cemal Özdiker, Kemal Kalıç, Yaşar Durakoğlu, Kemal Bulut, Elif Gizem Akkaya, Ozan Can Akkuş, Atakan Eray Özyol, Nusrettin Can Çalkınsın, Zeynep Başak Gürsoy, Elvin Buğra Arslan, Mehmet Alan, Eyüp Ulaş, Dorukhan Yusuf Özdemir, Mehmet Emir Çakır, Polis Memuru Nevzat Alagöz.

Patlama sonucu yaşamını yitiren 37 kişiden 24'ünün cenazeleri ailelerine teslim edilirken, 3 kişinin ise kimlik tespitinin yapılamadığı belirtildi. Ailelerinden haber alamayan bazı vatandaşların ise Keçiören Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi devam ediyor.

Ankara-iha, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SELÇUK (8 yıl önce)
    Bunun neyi yorumlanır ki.? Başbakanlık, T.B.M.M, Genelkurmay ve Bakanlıkların dibinde 3.patlama. Böylesi sahneleri Lübnan da, Suriye de, Irakta görüyorduk. Güvenlik zafiyeti var ondan diyorduk. Burası Ankara. Başkentin göbeği kardeşim. Bu nasıl bir iş dir.? Bir de sakin olun demezler mi.? Bu iş siyasi boyutun çok üstünde. Bu işi siyasi malzeme yapanda, duyarsız kalan da "VATAN HAİNİDİR."
    0
    0
    Yanıtla