SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Patpat Devrildi, Anne Öldü, Baba-Oğul Yaralı

0
Güncellendi - 2020-10-06 22:45:43
Patpat Devrildi, Anne Öldü, Baba-Oğul Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde halk arasında patpat olarak da adlandırılan çapa motorunun devrilmesi sonucu bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Turan Gündoğdu'nun kullandığı çapa motoru, D-300 kara yolu Akçatoprak Mahallesi girişinde devrildi.

Kazada yaralanan baba Galip ve oğlu Turan Gündoğdu 112 Acil Servis ekibi tarafından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırılırken römork kısmında bulunan anne Hatice Gündoğdu olay yerinde hayatını kaybetti.

Durumu ağır olan baba Galip Gündoğdu, hava ambulansıyla Malatya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bundan 20 -30 yıl önce belediye otobüsü denilen bi araç vardı yolcu olsun olmasın belli saatlerde hareket ederdi .Şimdiki gibi arabası olmayan insanlar saatlerce yolda beklemezdi! vay be nerden nereye!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yahya (3 yıl önce)
    çapa tarım aleti tarım işlerinde kullanılmalı yanlış olan römorkuna takılan otomobil şanzımanı sayesinde bir çapanın ulaştığı sürat.Büyük traktör maksimum 30 yaparken bir çapa aracı 70-80 sürat yapmaktadır bu aracın bu süratı kontrol etme mekanizması olmuyor zaten bu kadar sürat yapmasa kimse kara yoluna çıkıpta ulaşımda kullanmaz .sonuç olarak hız limitinin 20-25 hız geçmeyecek bir yasal düzenleme gerekli kazada ölenlere Allahtan rahmet dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert MALATYALI (3 yıl önce)
    Hocam insanlar için "telef oldu" demeyeydin iyiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (3 yıl önce)
    tamam zorunluluktan biniliyor fakat bu araç bu yola uygun değil kardeşim. şahin direksiyonu takınca şahin olmuyor ki bu meret? traktörlere onca güvenlik zorunluluğu getirilmişken bu araçlar hem binene hem geçene zuldür !
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (3 yıl önce)
    Bu söylediklerinin hepsinde haklısın . Ben de bir çiftçi çocuğuyum. O patpatın eliniz ayağınız olduğunun bilincindeyim. Ama o araçta nice insanımız telef oldu gitti ve ben buna çok üzülüyorum. Tedbir almazsak bu araçlar ile nice canlar gidecek. Tarla dışında karayolunda çok tehlikeli araçlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (3 yıl önce)
    Maşallah darendenin evde sağlık çalışanları 112 den önce olay yerine intikal etmiş ler evde sağlık personeli her yerde başarılar dilerim.Vefat edene Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (3 yıl önce)
    Hocam niye biniyorlar biliyor musun hep garibanliktan yoksa bizde biliyoruz Avrupalı çiftçi gibi modern tarım yapmayı ama kayısı hariç oda birkaç senedir don etti az olduda para etti buğday domates biber ekiyoruz oldu fiyatına gidiyor mozot parasını geçtim hamalligimiz da yanına kar kalıyor adamın durumu iyi olsa mazot parası olsa üstü kapalı klimalı traktör alır niye anasını babasını bu rezil makinanın üstüne bindirsin çiftçinin kafası icradan kalkmıyor hocam bak icra daireleri sitesine kaç tane tarla satılık gözünü sevdiğim hocam yine de Allah size başımızdan eksik etmesin iyi ki doktorlarımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Gece tehlike saçıyorlar.Işıkları olmadığı için hiç farkedilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    bizim malatya da karayolları Allaha emanet, bir yetkili yok ki bunların trafiğe çıkmasını engellesin. birileri ölür 1-2 gün konu dillendirilir sonra unutulur gider ta ki yeni kaza olana kadar. Yetkililerin tek yaptığı şey şehrin girişindeki yolu daraltarak insanlara trafik işkencesi çektirmek. orada da denetim falan yok sadece yollu daraltarak trafik oluşmasını sağlıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • gakko23 (3 yıl önce)
    bu aletin trafikte seyretmemesi gerektiğini hem polis hem jandarma biliyor ancak cezai işlem ve trafikten men gibi işlem yapılamıyor sebebi ise bilindiği gibi siyasi, siyasiler ve idareciler net karar alıp bu araçların trafikten çekilmesi için ön ayak olması gerekiyor, bu araçlar geçtim kırsal bölgeyi, kışla - inönü gibi merkezi caddelerde geziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan darende (3 yıl önce)
    allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (3 yıl önce)
    Çapa motorunu , trafikte seyreden bir hale dönüştürmek köylüler arasında bir zorunluluktan doğmuştur, burada bu zorunlulukları yazmak istemiyorum. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil Gürbüz (3 yıl önce)
    Ağustos ayında önümde bir transit araç vardı ve onunda önünde, çapa motoru. Çapa motorunu kullanan şahıs, aniden direksiyon kırıp, duble yoldaki refüj boşluğundan yolun karşısına geçmek için sola önüme çıktı, ben refüjdeki boşluğu gördüm ve karşı şeride geçerek kurtulduk, karşı şeritten gelen araçlarla kafa kafaya çarpışmamak ise büyük talihti. Çapa motorunu süren şahıs , hiç umursamadan yoluna devam etti.Bu araçlar çok büyük risk, artık dur denilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (3 yıl önce)
    Bunların ne ruhsata ne plakaya ve ne de kullanmak için ehliyete ihtiyacı var. Tarlada olması gereken makine dönüştürülerek yollara çıkıyor ve maalesef hiç bir güvenlik donanımı olmadığı için ölümlere sebebiyet veriyor. Patpatların trafiğe çıkışı yasaklanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr.Gökhan Gökçe (3 yıl önce)
    Bunu defalarca 25 yıllık bir hekim ve beyin cerrahı olarak yazdım. Sayın yetkililer bu araç adı üstünde pancar motoru yani karayollarında seyrü sefer yapacak lisanslı bir araç değil . Meslek hayatımda bu araç yüzünden ölmüş ,sakat kalmış yüzlerce insan gördüm. Lütfen bu araçların kara yollarında kullanımını engelleyin yazık günah..Lütfen bu araçların kara yollarında kullanımını engelleyin yazık günah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hocam hep garibanliktan biniyorlar bizde biliyoruz Avrupalı çiftçi gibi modern tarım yapmayı tarım mi kaldı hocam çiftçi kan ağlıyor bir kayısı para ediyor oda herkesin kayısısı yok ki domates ekliyoruz tarlada kalıyor biber ekiyoruz buğday ekiyoruz yaptığımız masrafı kurtarmıyor kurban olduğum hocam ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kusura bakmayın hocam içimi döktüm hata ettiysem affola
    0
    0
    Yanıtla