SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Patriot Tamam, Tehlike Devam'

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:02
'Patriot Tamam, Tehlike Devam'
A- A+ PAYLAŞ

NATO Dışişleri Bakanlarının, Malatya'nın da aralarında bulunduğu öne sürülen bölgelere yerleştirilmek üzere Türkiye'ye, Patriot Hava Savunma Bataryaları gönderme kararının ardından, bazı müttefiklerin yeterli sayıda batarya göndermekteki isteksizliği yüzünden 28 ilde 17.2 milyon vatandaşın, "SCUD Füzesi Tehdidi" altında yaşamayı sürdüreceği öne sürüldü.

Hürriyet Gazetesi'nde Emre Kızılkaya imzasıyla yayınlanan Brüksel mahreçli haberde, Türkiye'yi Suriye'nin kimyasal başlıklı füzelerinden korumak için gönderileceği belirtilen Patriot Hava Savunma Bataryaları ile ilgili bir endişeyi dile getiren "Patriot Tamam, Tehlike Devam" başlığıyla bir haber yayınlandı. Haberde, "NATO heyetinin geçen hafta incelemeler yaptığı iller Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Hatay, Şanlıurfa. Patriotlar ile korunacak birkaç kentte yaşayanlar ve sadece kısmen menzilde olan Ankara ve Antalya gibi 11 ildeki vatandaşlar hariç bile tutulsa, Türkiye'de en az 17.2 milyon insanın, Suriye'nin SCUD füzelerinin menzili içindeki 28 ilde yaşadığı görülüyor." denildi.

Haberin ayrıntılarına aşağıdaki link bağlantısından ulaşabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/planet/22078545.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız