SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Patronu Karşısında Görünce..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş yerinde çalışan şahıs, patronunu 8 yerinden bıçaklayarak, ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kanalboyu'nda bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Hırsızlık yapmak amacıyla çalıştığı iş yerine giren A.A (19) bir anda iş yerinin patronu Ü.Ö'yü (46) karşısında görünce paniğe kapıldı. A.A daha sonra yanında bulunan bıçakla patronu Ü.Ö'yü 8 yerinden bıçaklayarak, ağır yaraladı.

Olay sonrası Ü.Ö olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak, yoğun bakımda tedavi altına alındı. A.A ise Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. A.A ifadesi alındıktan sonra Adliye'ye sevk edildi.

A.A'nın iş yerinde 2 aydır çalıştığı kaydedilirken, iş yerinin patronu Ü.Ö'nün yoğun bakımda tedavi altında olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Polis Raporu'nda ise " 23.07.2010 günü saat. 03.00 sıralarında meydana gelen olay ile ilgili; yaklaşık 1 ay önce olay yeri olan Kafe **** isimli işyerinde çalışmaya başlayan şüpheli şahıs işyerinin kasasında bulunan paraları çalmak için gece saat 03.00 sıralarında işyerinin arka kapısından içeri girip hırsızlık olayını gerçekleştirmek istediği esnada işyerine gelen işyeri sahiplerinden olan müşteki ile karşılaşmış, bunun üzerine elindeki bıçakla müştekiyi 6-7 bıçak darbesi ile yaralayarak olay yerinden kaçmış, yaralı şahıs Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış, görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesi şüpheli şahıs ekibimizce yakalanmış, olayda kullanılan suç aleti 1 adet bıçak ele geçirilerek muhafaza altına alınmış, şüpheli günün Nöb. C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir." bilgisi yeraldı.

Bu arada 00.30 sıralarında Zaviye Mahallesi’nde saldırıya uğrayarak dövülüp yaralanan 23 yaşındaki U.K. adlı genç, boş arazide yürürken tanımadığı 20-25 yaşlarında iki kişinin karşısına çıktığını, şahısların sigara istediğini, verdikten sonra paketi de istediklerini, vermeyince kendisini dövüp kaçtıklarını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız