SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pavyon Önünde Bir Kadın Diğerini Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay’daki bir pavyonun önünde gece yarısı iki kadın arasında çıkan kavgada, biri diğerini tabancayla vurarak ağır yaraladı.

GECE YARISI..
Edinilen bilgiye göre; 00.30 sıralarında Cezmi Kartay’daki bir pavyonun önünde Adana doğumlu 27 yaşındaki S.K. adlı kadın ile yine Adana doğumlu 25 yaşındaki Z.P. adlı kadın arasında, daha önceki bir husumet yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Z.P.’nin çantasından çıkardığı kuru sıkıdan çevirme bilyeli mermi atan tabancayla ateş ederek S.K.’yı yaraladı. Hastaneye kaldırılan S.K.’nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, olaydan sonra suçta kullandığı 8 mm. çaplı tabancayla yakalanan Z.P., gönderildiği mahkemece tutuklandı.

BIÇAKLA YARALAMA..
Öte yandan 18.30 sıralarında Zapçıoğlu Caddesi’nden bıçakla yaralanmış olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne getirilen 24 yaşındaki H.İ.Ç. adlı şahıs, polise verdiği ifadede kendisini 31 yaşındaki S.F. adlı şahsın vurduğunu söyledi. Polis ekipleri tarafından yakalanan S.F. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE..
Bu arada, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek içeriye girmek isteyen 44 yaşındaki İ.Ç. adlı şahıs, kendisine engel olmak isteyen görevli bekçiler H.Ç. ve N.Ö.’ye hakarette bulunup, karşı koyunca gözaltına alındı. 20.45 sıralarındaki olay esnasında alkollü olduğu saptanan İ.Ç. adlı şahıs da mahkemece tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız