SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pavyonun Önünde 2 Kişi Silahla Vuruldu

0
Güncellendi - 2016-05-22 16:24:03
Pavyonun Önünde 2 Kişi Silahla Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir pavyonun önünde, 2 kişi silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.30 sıralarında meydana geldi. 35 ve 25 yaşlarındaki iki şahıs, belirlenemeyen bir nedenle kaç kişi oldukları bilinmeyen saldırganlar tarafından açılan ateş sonucu ayaklarından yaralandılar. Olay yeri yakınındaki özel bir hastanede ilk tedavileri yapılan yaralılar, daha sonra Devlet Hastanesi'ne sevkedildiler.

Yaralıların, kendilerini yaralayan kişileri tanımadıkları iddiasında bulundukları belirtilirken, olay yerinde boş tabanca mermi kovanının yanı sıra saçma izlerine rastlandığı bildirildi. İlk bulgular olayda tabanca ve pompalı tüfek kullanıldığını ortaya koydu.

Polis olayla ilgili araştırmalara başladı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Harun (7 yıl önce)
    Bu haber malatyadamı geciyor .!!!! Aaa Evet malatyada geciyor e moda artık türkiyede bir furya malatyaya gelipte pavyonda vurulanları izlemek...biliyormusunuz artık turizim Şirketleri Malatyayı bu yıl gezilip görülecek yerler arasında aslantepe höyüğü dışında Cezmi kartayda pavyonda vurulma vurma sahnelerinide alacakmış ..... :))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    şimdi bu haberden ne anladınızzz?bılınmeyenlı proplem gıbı.habr yapmayın barı
    0
    0
    Yanıtla
  • 5n1k daki ne, ne zaman,nasil,nerede sorularinin cevabi var. Kim ve niye sorularinin cevabi yok,onda da kim sorusunun magdur kismi sadece haber kanalinin eksikligi. Geri kalan da polis sorusturmasinin neticesinde...
    0
    0
    Yanıtla