SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazar Günü Elektrik Kesintisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:30
Pazar Günü Elektrik Kesintisi
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu ve vatandaşları uyardı.

FEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre kesinti programı şöyle:

12 Mayıs Pazar Günü 08.00- 18.00 Saatleri Arası: Başharık Mahallesi, Taştepe, Şehit Fevzi, Metin Emiroğlu Lisesi, Melekbaba Mah, Kaynarca, Taştepe Sağlık Ocağı, Hidayet Mah, İskender Mah, Yunus Emre Sanat Okulu, Çarmuzu,Kaynarca Mah, Kaynarca İlköğretim Okulu,Kiltepe Sağırlar Ve Dilsizler Okulu,Kiltepe, Kubilay Lisesi,Soykan Süt Fab,Cırikpınarı Mah,Melekbaba Türktelekom, Elmaslar Kayısı İşletmesi, Sinan Un Fab,Elmaslar Yanı Çekirdekçi, Kırıcılar, Eski Sebze Hali, Ve Civarı, DSİ Ve Civarı, Sivas Cad. Uçbağlar Mah, Taştepe Türk Telekom İlköğretim Okulu, Toptancılar Sitesi, Göztepe Mah, Tandoğan Mah, Karagöz Cad, Göztepe Tekel Depoları, Göztepe Telekom, Göztepe Anadolu Lisesi

12 Mayıs Pazar Günü 09.00- 17.00 Saatleri Arası: Sıtmapınarı İle Emeksiz Kavşağı Arası İnönü Cad. Öğretmenevi, Gözde Hastanesi, Dörtyol Ve Civarı, SGK Bölge Müdürlüğü, Sevgi Hastanesi Sıtmapınarı Şubesi, Topal Hafız Sok Ve Civarı, Tekel Sok, Niyazi Misri 1.Sok 2.Sok. 3.Sok. 4.Sok., Şıkşık Sokak, Şıkşık 1. Sok, Dörtyol Halep Cad, Şifa Mah, İmamhatip Lisesi, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Şampiyon Consept. 

FEDAŞ'ın kesinti yapılacak yerlerdeki vatandaşlara uyarıları da şöyle:

1. Elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması,

2. Yapılacak çalışmaların,proğramlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden

etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği,

3. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları,

4. Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 444 9 186 ALO ELEKTRİK ARIZA Telefon hattına başvurmaları.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız