SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Pazar Günü Herkesi Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-05-13 00:35:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 4. Uçurtma ve Sokak Oyunları Şenliğinin 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00’da Yakınca Mahallesi Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası alt kısmında on bin konutlar yanındaki beylerderesi yamacında gerçekleştirileceğini söyleyerek, aileleri çocuklarıyla birlikte şenliğe beklediğini ifade etti.

UÇURTMALAR ÜCRETSİZ OLARAK YEŞİLYURT BELEDİYESİ TARAFINDAN DAĞITILACAK

Uçurtmaların ücretsiz olarak Yeşilyurt Belediyesi tarafından dağıtılacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, tüm çocukları Uçurtma ve Sokak Oyunları Şenliğine davet etti.

Başkan Polat, “Çocuklarımızı yeniden sokak oyunlarına alıştırmak ve bir nebze olsun nefes almalarını sağlamak adına düzenlediğimiz ‘4. Uçurtma ve Sokak Oyunları Şenliği’ ile çocuklarımızın güzel bir gün geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Kültürel mirasımızın soyut zenginliği olarak kabul edilen Sokak Oyunlarını bugünün çocuklarıyla buluşturmak bizim adımıza ayrı bir sevinç kaynağıdır. Gençlerimiz ve çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini, doyasıya eğlenmelerini ve sokak oyunlarının tadını çıkarmalarını istiyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız maalesef günümüz şartlarında, modernleşme ve sanayileşmenin getirdiği bazı olumsuzluklar nedeniyle taş binalar arasında kalıp çocukluklarını tam manasıyla yaşayamıyorlar. Yeşilyurt Belediyesi olarak hızla gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan sokak oyunlarının yaşatılmasına ve gelecek nesillere aktarılmasına önem veriyoruz.14 Mayıs 2017 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak 4. Uçurtma ve Sokak Oyunları Şenliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız