SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pazar Günü Maç Oynanabilecek mi?

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, hafta sonu Kartalspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bu arada, Pazar günü beklenen etkili kar yağışı nedeniyle maçın oynanıp oynanmayacağı da tartışma konusu.. Bu arada, karşılaşmanın hakeminin Bursa Bölgesi'nin Süper Lig klasman hakemlerinden Sinan Cem İyihuylu olduğu bildirildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM..
Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan ve İstanbul'a tedavi olmaya giden Mahmut Acar ile bir diğer sakat oyuncu Güngör Tuğcu katılmadı. Güngör'ün salonda çalışma yaptığı belirtildi. Sakatlığı düzelen Turgay Koyuncu takımla çalışırken, muhtemelen bu hafta da forma giyemeyeceği belirtildi. Düz koşu ve dar alanda pas çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılı takım, Cumartesi saat 13.00'deki ter idmanından sonra kampa girecek.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Mahmut, Güngör, Hakan Söyler, Deniz, Turgay ve Alper'in durumunun belli olmadığını bu futbolcularla ilgili kararın maç günü teknik heyet tarafından verileceğini bildirdi.

Bu arada, Meteoroloji'nin Cumartesi öğleden sonra başlayacağı belirtilen etkili kar yağışının Pazar günü de süreceğini, görüş mesafesinin düşmesinin beklendiğini kulüp yetkililerine ifade ettikleri, bu durumda 13.00'de başlaması gereken maçın oynanıp oynanmayacağının da maç günü belli olacağı kaydedildi.

HAKEMLER..
Öte yandan, Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 1. Ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.

Haftanın maçları ve hakemler şöyle:

"*16 Şubat Cumartesi:
13.00 Boluspor-Diyarbakırspor (Bolu Atatürk):Bülent Demirlek,

* 17 Şubat Pazar:
13.00 Elazığspor-Sakaryaspor (Elazığ Atatürk): Hüseyin Göçek,
13.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Altay (GASKİ Spor Tesisleri): Aytekin Durmaz,
13.00 Mardinspor-Giresunspor (Mardin 21 Kasım): Vedat Yüksel,
13.00 Malatyaspor-Kartalspor (Malatya İnönü): Sinan Cem İyihuylu, Hakan Atilla Gökbilgin, Onur Albayrak, 4. hakem Hasan Küpeli,
13.00 Karşıyaka-İstanbulspor (İzmir Atatürk): İlker Meral,
13.00 Orduspor-Samsunspor (Ordu 19 Eylül): Hakan Sivriservi,
13.00 Eskişehirspor-Antalyaspor (Eskişehir Atatürk): Bülent Yıldırım

* 18 Şubat Pazartesi:
19.00 Kocaelispor-Kayseri Erciyesspor (Kocaeli İsmetpaşa): Bünyamin Gezer"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız